1500 TL sıvı soğutma önerisi

Render falan mı alıyorsunuz? Normalde işlemciniz ekran karınız için oyunlarda yeterli çünkü, OC yapmanız üzerine bir performans koymaz.

Dostum Rust falan oynuyorum, aynı zamandada müzisyenim Render'a gireceğim zaten, oyunların hepsini 2K'da oynamaktayım bu yüzden çok ısınıyor işlemci 68 derece falan.

Dostum Rust falan oynuyorum, aynı zamandada müzisyenim Render'a gireceğim zaten, oyunların hepsini 2K'da oynamaktayım bu yüzden çok ısınıyor işlemci 68 derece falan.

4.4 OC'de fazla serinlik beklemeyin, ama yükte riskli seviyelere çıkmayacaktır, +75-80 mesela. Bunları söylemenin sebebi o işlemciyi satıp üzerine 1500 koysanız 5600X alırsınız yani, çok fuzuli sizin iyiliğiniz için söyledim.

4.4 OC'de fazla serinlik beklemeyin, ama yükte riskli seviyelere çıkmayacaktır, +75-80 mesela. Bunları söylemenin sebebi o işlemciyi satıp üzerine 1500 koysanız 5600X alırsınız yani, çok fuzuli sizin iyiliğiniz için söyledim.

İşlemcimden memnunum herhangi bir sorun yaratmıyor.

Sizce Artics işimi görür mü?

Fiyatını hak etmeyen bir soğutucu ve 4.4 için yetmez. Bunu alabilirsiniz. İşlemciniz işinizi görmüyor diye değil örnek vermek için söyledim.

Soğutma işini ucuza kapatacaksanız aşağıdaki ürüne yönelin.

Niyetiniz performans almaksa Arctic'in AIO soğutucularına yönelmek gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı