Daha fazla  

Selamlar,
İşlemcim Ryzen 5 3600X. Uzun süredir stok soğutucusunu kullanıyorum fakat yaz aylarında haliyle yetersiz kalıyor. Ortalama 1500 TL bütçe ile bir soğutucu arıyorum.
RAM'lerim 42mm boyutunda, kullandığım kasa da 163mm'ye kadar hava soğutucu destekliyor.

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

www.teknobiyotik.com

www.teknobiyotik.com

www.teknobiyotik.com

www.teknobiyotik.com

Bunlar kendi göz gezdirdiklerim. Aralarından en iyisinin Thermalright olduğunu düşünüyorum fakat diğerlerine yapacağınız yorumları da merak etmedim değil.
Ayrı bir öneriniz var ise önerirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

İşlemcim Ryzen 5 3600X. Uzun süredir stok soğutucusunu kullanıyorum fakat yaz aylarında haliyle yetersiz kalıyor. Ortalama 1500 TL bütçe ile bir soğutucu arıyorum.
RAM'lerim 42mm boyutunda, kullandığım kasa da 163mm'ye kadar hava soğutucu destekliyor.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
				 www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00121A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A)     Alüminyum Üst Plakalı Yüksek Sınıf Kaplama  İtme-çekme konfigürasyonuna sahip Freezer 36, verimli soğutma performansının yanı sıra tasarımıyla da göz dolduruyor. Isı borularının...
				 www.teknobiyotik.com

www.teknobiyotik.com

Dark Freezer PRO X120D 2025 Edition 2x12cm ARGB 4pin PWM Fanlı, 2x 65CFM, 230W TDP, 6x Isı Borusu, LGA1700 - AM5 Uyumlu, Direct Contact İşlemci Soğutucu (DKCCX120D) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer PRO X120D 2025 Edition ARGB Intel LGA1700 & AMD AM5 Uyumlu İşlemci Soğutucu  2x 120mm 4pin PWM Fan 65CFM 230W TDP 6x Isı Borusu, Direct Contact ile Yüksek Soğutma Performansı    İşlemciler İçin Buz Gibi Çözüm  Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...
				 www.teknobiyotik.com

www.teknobiyotik.com
				Bunlar kendi göz gezdirdiklerim. Aralarından en iyisinin Thermalright olduğunu düşünüyorum fakat diğerlerine yapacağınız yorumları da merak etmedim değil.
Ayrı bir öneriniz var ise önerirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: