Aslinda aklima en yatani GCN arkadasimizin en son attigi sistem . Oradaki ssdyi 240 gb yaparim ayrica ilerde guncellemeye en musait olani o gibi duruyor.
Hocam o zaman bunu alın derim. İleride parça yenileme yapmayacaksanız ve 240 GB SSD size yetecekse bunu alın derim. Ha birde SSD olarak bunu almanız daha iyi olur. Corsair Force LE 240GB 560/530MB CSSD-F240GBLEB
Belli ki upgrade ederek uzun yıllar kullanacak sistemi. Bence de en mantıklısı, millet gidiyor 1.500-2.000 liraya sistemi toplayıp kullanıp bir süre sonra yeniden topluyorlar.
@Emir Karaca58 Sen Pentium almaktan korkma, milletin ön yargısı olduğundan öneremiyorlar. Güçlü bir ekran kartı ile ayarları ultra yaptığımızda işlemci çok zorlandığından darboğaz yapıyor, eğer kötü işlemci ise. Olay orta seviye ekran kartına gelince sen zaten her oyunu ultra ayarlarda, açılmamış ayarları açarak oynayamazsın. Böylece işlemci rahat kalır, sorun teşkil etmez kesinlikle. Ama ben profesyonel takılırım, bilgisayarımı iş bilgisayarı olarak kullanırım ve "ZORLU İŞLEMLER" yaparım dersen seni i3 de kesmez.
@GCN Tesekkur ederim sistem iyice kafama yatti , zaten konu basindada asiri bi performans beklemedigimi yazmistim . G4400 oyun testlerinede baktim i3 lerden fazla bi eksik kalir yani yok. Simdi tam olarak sistemi yazabilirmisin rica etsem , guncellemeye acik olanini
@GCN Teşekkür ederim . Ekran kartını r7 360 t , SSD ise Ultra II , güç kaynağı Aerocool +80 bronz , son olarak anakartı ise MSI B150M olarak tercih ettim . En yakın zamanda toplayacağım .