1500 TL SSD'li Sistem Toplama

Aslinda aklima en yatani GCN arkadasimizin en son attigi sistem . Oradaki ssdyi 240 gb yaparim ayrica ilerde guncellemeye en musait olani o gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-05-04-18-50-06.png
    Screenshot_2016-05-04-18-50-06.png
    98,3 KB · Görüntüleme: 188
  • Screenshot_2016-05-04-18-50-18.png
    Screenshot_2016-05-04-18-50-18.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 201
Arkadaslar ben kisa vadede ekleme yapmayacağımı , yani uzun vadede 1-2 sene sonra sistemi guncelleyecegimi soyledim.

@Emir Karaca58 Sen Pentium almaktan korkma, milletin ön yargısı olduğundan öneremiyorlar. Güçlü bir ekran kartı ile ayarları ultra yaptığımızda işlemci çok zorlandığından darboğaz yapıyor, eğer kötü işlemci ise. Olay orta seviye ekran kartına gelince sen zaten her oyunu ultra ayarlarda, açılmamış ayarları açarak oynayamazsın. Böylece işlemci rahat kalır, sorun teşkil etmez kesinlikle. Ama ben profesyonel takılırım, bilgisayarımı iş bilgisayarı olarak kullanırım ve "ZORLU İŞLEMLER" yaparım dersen seni i3 de kesmez. :D

@GCN Tesekkur ederim sistem iyice kafama yatti , zaten konu basindada asiri bi performans beklemedigimi yazmistim . G4400 oyun testlerinede baktim i3 lerden fazla bi eksik kalir yani yok. Simdi tam olarak sistemi yazabilirmisin rica etsem , guncellemeye acik olanini :D

İşlemci:
Anakart:
Bellek:
Ekran kartı:
Kasa:
Güç kaynağı:
SSD:

@GCN Teşekkür ederim . Ekran kartını r7 360 t , SSD ise Ultra II , güç kaynağı Aerocool +80 bronz , son olarak anakartı ise MSI B150M olarak tercih ettim . En yakın zamanda toplayacağım .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı