1500 TL telefon önerisi

Samsung Galaxy S7.
Muazzam kamera, oyun performansı ve güzel ses kaydediyor.

Aradığın ne varsa bulabilirsin. Belki Iris taraması yok ama kalanı var.
İşlemcisi ve GPU'su da çok iyi. 4 GB RAM'i de var.

Samsung Galaxy S7.
Muazzam kamera, oyun performansı ve güzel ses kaydediyor.

Aradığın ne varsa bulabilirsin. Belki Iris taraması yok ama kalanı var.
İşlemcisi ve GPU'su da çok iyi. 4 GB RAM'i de var.

Bahsettiğin telefon 1500 lira falan değil ki, 2000 liraya olanı var o da refurbished galiba.

Galaxy S7 güzel bir cihaz fakat artık çok eski, çok yakında çoğu uygulama desteğini çeker. Bu fiyata sıfır cihaz bulmak zor, temiz 2. el cihazlara göz atabilirsiniz.

O yüzden root varya ve güzel tarafı burada. Ayrıca OneUi kararlı sürümleri çıkartıyor S7 için.

Galaxy S7 güzel bir cihaz fakat artık çok eski, çok yakında çoğu uygulama desteğini çeker. Bu fiyata sıfır cihaz bulmak zor, temiz 2. el cihazlara göz atabilirsiniz.
Android 4'e bile halen uygulama çıkıyor ki yaklaşık bir 3-4 sene içinde Android 7 veya 8 için destek çekeceklerini sanmıyorum. Ne kadar eski sürüm o kadar fazla cihaz. Geliştiricinin işine yarar.

Android 4'e bile halen uygulama çıkıyor ki yaklaşık bir 3-4 sene içinde Android 7 veya 8 için destek çekeceklerini sanmıyorum. Ne kadar eski sürüm o kadar fazla cihaz. Geliştiricinin işine yarar.

ARM64 Bit işlemci mimarisi var. Herhangi bir en son sürüm Custom ROM ile her uygulamayı kullanır zaten.
ARM64 daha çok uygulama desteği olduğu için yazdım. Mesela Arm işlemci mimariler için bu durum geçerli değil. Custom ROM son Android sürümü bile olsa TFT oynayamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı