Metal daha dayanıklı evet ancak o kadar da dayanıksız değil cam. Ortalama dayanıklılığa sahip. Metal ya da alüminyum kasa daha iyi olur tabii ki ancak ekran, ses, batarya ve donanım olarak Zenfone 3 daha iyidir.

@Barış Tolon İlginç ben Exynos 7870 daha iyi sanıyordum meğerse Geekbench testlerinde SD 625 özellikle çoklu çekirdek performansında bariz daha iyi durumda. Tek çekirdek yine SD 625 daha iyi durumda. 7880 ile SD 625 benzer performansa sahip. Haklısın SD 625 daha iyi. GPU tarafında aynılar ama.

Qualcomm Adreno 506

ARM Mali-T830 MP2 - Benchmarks and Specs

Tavsiye ettiğiniz modeller güzel ancak parmak izi okuyucu gibi bir isteğim var. Bir de dediğim gibi görünüş tasarım vb. özelliklere de, bakıyorum J7 Prime'de karar kıldım gibi. Yine de herkese fikirleri için teşekkürler...
j7 prime almayi dusunen birinin bu forumda ne isi var samsung un bu modellerini almayi bile düşünmek cahilliktir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı