1500 TL Telefon Önerisi

gunaydurak

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar !

Benim bir cep telefonuna ihtiyacım var ve benim için önemli ve olmasını istediğim özellikleri yazdım, telefonla ilgilenen ve bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ?

Aradığım özellikler;

• Güzel fotoğraf çekebilen (+13,20 mp iş gereği önemli)
  • Isınma sorunu olmayan (sürekli konuşma ve internette durmak mail atmak zorundayım)
  • Şarjı uzun gidebilecek özellikle şarj benim için önemli çünkü işim gereği maillerime bakmam gerek ve konuşmam gerek (min. 3000 mAhp)
  • Kasma donma yapmayan (!)
  • 1500 TL'ye kadar telefon bakıyorum.

Bulduğum telefonlar;

• Lenovo VIBE P1 (Şarj konusunda oldukça başarılı)
  • Türk Telekom Honor 7
Yukarıdaki telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz veya şu telefon daha iyi diyebileceğiniz telefonu önerebilir misiniz ?

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone Max yetersiz bir telefon almanı tavsiye etmem. SD 410 ve Adreno 306 donanıma sahip bir telefona bu kadar para verilmez. SD 410 ve Adreno 306 donanımına sahip bir telefonun fiyatı 600-650 TL civarıdır. Dediğin fiyat aralığındaki kriterlerine uyan telefonlar NOTE 4, G4 ve Lenovo P1 modellerine bakabilirsin.

Uzun yıllar android kullanmış biri olarak, iPhone 'a karşı sürekli önyargılıydım. Ortalama 1 yıldır iPhone 5S kullanıyorum, 1.300-1.500Tl arası satılıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı