1500 TL Telefon Önerisi

Peki hepsiburada.com dan Mi 5s modelini alsam sıkıntı olur mu ? Arıza durumunda ne yapmam gerek ? Gold mağazasından alırsam direk oraya götürürüm ancak hepsiburada.com dan alırsam nasıl olur 5s yi ?

Değişen bir durum olmaz, iki modelde paralel thalat garantili zaten. Mİ5S almana gerek yok, donanım olarak Mİ5 ile aynı. İki sitede güvenli siteler, paralel ithalat garantili olduğu için garantisinden sorumlu olan firma Xiaomi firması değil, Türkiye'ye bu modelleri getirip garantiyi üstlenen yerli firmalar var. Bu modelin garantisini hatırladığım kadarıyla Delta servisti. Delta servisi araştır, garantisi hakkında nasıldır diye.

O zaman tercihimi mi5 den yana kullanacağım. Daha şık göründü arka kısmı bana.

An itibariyle gold.com.tr den Xiaomi Mi5 Beyaz telefonumu sipariş etmiş bulunuyorum.

O zaman tercihimi mi5 den yana kullanacağım. Daha şık göründü arka kısmı bana.

An itibariyle gold.com.tr den Xiaomi Mi5 Beyaz telefonumu sipariş etmiş bulunuyorum.
Arka kısmı cam olduğundan beraberinde kılıfta alınız. Yoksa yer düşürme olasılığınız çok yüksek. 3° lik eğimde kayıp gidiyor [emoji1]. Performansına gelelim muazzam bir telefon 1175 TL Hepsiburada.com' da bulabilirsiniz. Oyunlarda kasma problemi yok full grafikte oynayabilirsiniz. Arayüzü bir süre kullandıktan sonra işlerinizi çok kolaylaştırıyor. Stabil çalışıyor. Aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bu fiyatta emsali olmayan bir telefon.
Ha unutmadan o arkada yapışmış bir jelatin var onu sökmeyin kılıf gelene kadar elden kaymayı büyük ölçüde önlüyor.[emoji1] Bu arada hayırlı olsun.

Çok teşekkürler hemen kılıflara ve koruyucu cama bakmaya başlıyorum .d

Xıaomi Mi5 siparişimi gold.com.tr den verdim az önce bir bakayım dedim siparişiniz iptal edildi diyor ve ürün listesinden telefonu kaldırmışlar. Siz ürünü nereden almıştınız ?

Çok teşekkürler hemen kılıflara ve koruyucu cama bakmaya başlıyorum .d

Xıaomi Mi5 siparişimi gold.com.tr den verdim az önce bir bakayım dedim siparişiniz iptal edildi diyor ve ürün listesinden telefonu kaldırmışlar. Siz ürünü nereden almıştınız ?
Hepsiburada.com üzerinden aldım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı