1500 TL telefon önerisi

Hangisi daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    10

Cross.firex

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ortalama 1500 ₺ bütçe ile telefon önerebilir misiniz? 3 telefon arasında kaldık. Xiaomi mi5s, Lenovo p2, Samsung C9 pro. Bunlardan hangisi alınmalı veya bunlar haricinde telefon önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda telefonumun kırılıp kullanılamaz hale gelmesiyle Xiaomi Mi 5s almayı planlıyordum ama Levono P2 de mükemmel duruyor. Aslında bakarsan biraz kullanım tarzına bağlı. Ben uzun süre Note 3 kullanmama rağmen Mi 5s'i boyutu sebebiyle hala öne koyuyorum. Şarj problemi yaşadığım için yedek batarya da taşırdım normalde, o yüzden P2 biraz aklımı çeldi. Oyun falan da oynamıyorum işlemcinin de çok önemi yok ama Mi 5s beni kendisine daha çok çekiyor.

P2'yi biraz araştırdım. Telefonla konuşurken sesin boğuk gitmesi, kulaklığa verdiği sesin kalitesiz olması ve yüksek sar değeri gibi şeyler okudum. İlk ikisi ne kadar doğru bilmiyorum ama Mi 5s bu konularda sorunları yok sanki.

İPhone 5s fazlasıyla işini görecektir. İllaki Android istiyorsan mi 5s ile Asus zenfon serisine bakmanı tavsiye ederim (bazı oyunlarda zenfon sıkıntı çıkarabiliyor).

Telefondan istekleriniz tam olarak nedir? Her kullanım çeşidi için aynı telefon önerilmez. Batarya isteyen P2 alır, kamera isteyen Zenfone 3 ya da Xperia X Compact alır mesela. Ayrıca ben ithalatçı garantili hiçbir cihazı önermediğimden dolayı Xiaomi gibi markaların modellerini hiç katmıyorum.

Bütçe olarak Mi 5s gibi telefonlar inanılmaz fark ediyor. Hem fiyatlarının yüksek olmasından, hem de dolar kurundan dolayı son çıkan amiral gemileri 5000 liralara dayanmışken bu fiyata böyle bir telefon insanların dikkatini çekiyor. Yoksa beni de tedirgin ediyor servis durumu. Note 3 kullanırken soket problemi yaşamıştım. Duşta sürekli müzik dinlediğim için nemden dolayı soket paslanmıştı ve şarj edemiyordum telefonumu. Yolda yanından geçerken Samsung servisine yaptırıp şarjım bitmeden sorundan kurtulmuştum. Böyle bir sorunla Xiaomi kullanırken karşılaşsam kim bilir ne kadar uğraşır, ne kadar telefonsuz kalırım. Karar vermek o kadar zor ki en sonunda alıştığım telefon Note 3'ü alıp kurtulacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı