1500 TL Televizyon Tavsiyesi

atinali28

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
7
Yer
Bahçelievler
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar. Yeni evleneceğim için televizyon alacağım ama bu piyasayı hiç bilmiyorum. Maksimum 1500 tl bütçem var daha aşağı fiyatlarda önerebileceğiniz modeller olursa çok sevinirim. Smart TV ve 3D özellikli 102 veya 106 ekran televizyonlar var diyorlar pek anlamıyorum. Hangisini almalı? Bana birkaç tane alternatif seçeneklerle cevap verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Merhabalar yeni evleneceğim için televizyon alacağım ama bu piyasayı hiç bilmiyorum. Maksimum 1500 tl bütçem var daha aşağı fiyatlarda önerebileceğiniz modeller olursa çok sevinirim. Smart tv ve 3d özellikli 102 veya 106 ekran televizyonlar var diyorlar pek anlamıyorum hangisini almalı bana birkaç tane alternatif seçeneklerle cevap verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
LG 42LA640S DVB-S 3D FHD SMART LED LCD TV +4x 3D gözlük - Teknosa

Tv'yi 2 ay önce satın almıştık. İşini çok güzel yapıyor. Ben hiçbir eksiğini görmedim. 100 TL fazla bütçenizden ama verebiliyorsanız bu tv'yi alabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnan kafam karıştı. Herkeste illa Samsung modelini al diyor. LG'den artısı daha fazla diyorlar. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı