1500 TL vantilatör önerisi

Raks iyi markadır hocam şu anki ürünleri nasıl bilmiyorum ama bizim eski raks hala sorunsuz çalışıyor.

Bu attığınız çok iyidir hocam buna benzer bir şey var bende aşırı iyi üflüyordu annemlere verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak yine söylüyorum düz hava bunlar. Buz koyup buhar püskürtenlerden al bunlar kesmez adamı.

Hocam zaten sıcak bir yerde yaşamıyor sadece esinti istiyor. Bu yüzden uzunlar daha iyi olur.

Bir de bu ürün var hangisini tercih etmeliyim bunlardan sizce?
Bütün hepsi aynı kalite. CVS ile Raks'ın motor gücü daha iyi sadece. İkisinden birini alabilirsiniz.

Bütün hepsi aynı kalite. CVS ile Raks'ın motor gücü daha iyi sadece. İkisinden birini alabilirsiniz.

Hepsi plastik sonuçta bir yerden sonra bozulmaya mahkum hepsi.

Dükkanda eski bir vantilatör var onu bir yarın çıkarıp deneyeceğim kesiyor mu kesmiyor mu ona göre alacağım ama yeterli olur diye düşünüyorum.

Hocam onu al eve götür.

Hepsi plastik sonuçta bir yerden sonra bozulmaya mahkum hepsi.

Hocam onu al eve götür.
Aynen öyle. Kumtel marka büyük vantilatör var. Geçen gün taktım fişe çalışmadı çok ufak şekilde dönüyordu ses çıkarıyordu. Bir şeyle ufak pervanesini ittirdim çalışmaya başladı. Rulmanları kurumuş komple motorunu söküp yağladım falan çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…