Merhaba arkadaşlar, halihazırda 100 Mbps VDSL2 paketini kullanıyorum Netspeed'ten ve hazırda AirTies AIR5650 modemi var. 2014'te mağazadan almıştık. Hem Wi-Fi gücü yetmiyor bazı yerlerde hem de altyapım 75 Mbps destekliyor ve sınırda kullanıyorum 75 Mbps olarak. Sorularım şunla: R yenilemeye değer mi? Hat değerlerime etki eder mi? Alacağım hızı iyileştirir mi? Amacım modemi yenilemek.
Bir yandan da Keenetic modellere gözüm takıldı araştırırken, çok övülüyor bazı modelleri. Şöyle kaliteli uzun yıllar kullancağım bir şey alayım diyorum. Bütçe 1500 falan olabilir. Gerçekten parasına değen bir modelse biraz daha çıkabilirim üste. Ev kullanıcısıyız. 1 Ethernet ile PC bağlı ve 4-5 telefon, Wi-Fi ve bir de laptop... Wi-Fi ile bağlı bayağı kullanıyoruz yani interneti. Hat değerlerim de bunlar. Fikir vermesi açısından. İnternet bizim için önemli. İşlerimiz oluyor. Film iziliyoruz, oyun indiriyoruz vs.
Hat modu VDSL2.
Gelen-giden
DSL Hızı(Kb/s):70969---8191
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):71192-----21725
SNR sınırı (dB):8.1-----17.9
Hat zayıflaması(dB):0.0---0.0
Güç (dB):14.5-----9.2
Bir yandan da Keenetic modellere gözüm takıldı araştırırken, çok övülüyor bazı modelleri. Şöyle kaliteli uzun yıllar kullancağım bir şey alayım diyorum. Bütçe 1500 falan olabilir. Gerçekten parasına değen bir modelse biraz daha çıkabilirim üste. Ev kullanıcısıyız. 1 Ethernet ile PC bağlı ve 4-5 telefon, Wi-Fi ve bir de laptop... Wi-Fi ile bağlı bayağı kullanıyoruz yani interneti. Hat değerlerim de bunlar. Fikir vermesi açısından. İnternet bizim için önemli. İşlerimiz oluyor. Film iziliyoruz, oyun indiriyoruz vs.
Hat modu VDSL2.
Gelen-giden
DSL Hızı(Kb/s):70969---8191
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):71192-----21725
SNR sınırı (dB):8.1-----17.9
Hat zayıflaması(dB):0.0---0.0
Güç (dB):14.5-----9.2
Son düzenleyen: Moderatör: