1500 TL Wi-Fi adaptör önerisi

Orgunatal

Decapat
Katılım
11 Nisan 2021
Mesajlar
39
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda fiber internete geçeceğim maalesef fiber kablo odama kadar gelemedi için masaüstü PC mi Wi-Fi yoluyla kullanmam gerekiyor. Elimdeki modem ZyXEL VGM3312 b1ob Wi-Fi 6 desteklemiyor sanırım Telekom'la gorustuğumde yeni modeme ihtiyaç olmadığı söylendi ben de Wi-Fi adaptör alma kararı aldım aşagı linkteki ürünü düşünüyorum. Wi-Fi 6 destekli oldugu söyleniyor modemle uyum sorunu olur mu? 1500 TL'ye kadar farklı önerileriniz varsa bekliyorum.

 
WiFi 6 kullanacaksan yeni modeme ihtiyaç var. Sizdeki modem 5Ghz bile desteklemiyor. Ayrıca WiFi adaptörü almak yerine anakartta boş slot varsa direkt Intel AX200NGW WiFi kartı alın hem WiFi 6 hem de Bluetooth desteği var ve daha ucuz.

 
Wi-Fi 6 kullanacaksan yeni modeme ihtiyaç var. Sizdeki modem 5GHz bile desteklemiyor. Ayrıca Wi-Fi adaptörü almak yerine anakartta boş slot varsa direkt Intel AX200NGW Wi-Fi kartı alın hem Wi-Fi 6 hem de Bluetooth desteği var ve daha ucuz.


Modemi değiştirmeden kullanabilir miyim illa Wi-Fi 6 destekli modem mi olması lazim.
 
Modemi değiştirmeden kullanabilir miyim illa Wi-Fi 6 destekli modem mi olması lazim.

Modemde de cihazda da Wifi 6 desteği olması lazım ki kullanabilesiniz. Bu modemde fiber desteği yok, fiberi de kullanamazsınız. VDSL2 + WiFi 4 desteği var. Yeni taahhüt yapacaksanız modem içeren bir paket seçin WiFi 6 modemi o şekilde temin edebilirsiniz. Turk Telekom'da yoksa Superonline 'da o tarz paketler var bildiğim kadarıyla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı