1500 TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
1500

Hulker933

Hectopat
Katılım
13 Mart 2020
Mesajlar
80
Merhaba 1500 TL Wireless mouse öneriniz varsa alabilirim uzun saatler FPS oyunu oynayan biriyim aklımda iki tane mouse var sizce hangisini tercih etmeliyim başka önerilerede açığım fiyat olarak fazla yukarlara çıkamıyorum maalesef.

1-Glorious Model O
2-Aerox 3 2022.
 
Bende model o kablolu var ve bağlantı sorunu yaşıyorum bilmem o mouse de yaşar mısınız demek istedim.
Model O kabloluda kronik sorun bu. Wireless için böyle bir şey söz konusu değil.
Malzeme kalitesi olarak sıkıntılı diyorlar o yüzden tereddüt yaşıyorum.
Malzeme kalitesi kötü değil aslında. Mouse'u hafif tutmak amacıyla düşük dayanıklı bir yapıya sahip. Mouse'u kıracak derecede sıkmazsanız veya oyunda sinirlenip duvara falan fırlatmazsanız bir şey olmaz.
 
Bence sarı siteden ninjutso katana superlight veya Logitech gpx superlight alın az kullanılmış. 1400'e gpx ve katana falan var 1.5 aylık, ikisi de marketin en iyilerinden. Param Güvende'yle alıp kontrol edip öyle onaylarsınız, biraz daha indirim isteyip alırsınız...
 
Pulsar Xlite Wireless 1300 liraya düşmüştü başka birçok mousela birlikte ama o indirimler bitmiş ne yazık ki. Hepsi senin bütçenin altında kalıyor ama Pulsefire Haste Wireless, Aerox 3 Wireless ve Model D Wireless üçlüsüne bakabilirsin. Üçü de şu an 1100-1200 lira civarlarına bulunabiliyor. Mutlaka simetrik olmalı demiyorsan Model D'yi tercih edebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı