Selamünaleyküm arkadaşlar. Wireless mouse bakıyorum Attack Shark R1 modeli 1295 lira indirimde. Şu an alınır mı? Yoksa bu fiyatlara başka öneriniz olur mu? Maksimum 1600 TL'yi zorlarım.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
wraithesports.com
Ön siparişte ama dediğinden daha mantıklı.
Muhakkak daha iyisi vardır ama şu anda bulamadım bilenler atar.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
İyzico+Parolapara kullanırsanız bütçenin içine giriyor.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
İyzico+Parolapara kullanırsanız bütçenin içine giriyor.
Selamünaleyküm arkadaşlar. Wireless mouse bakıyorum Attack Shark R1 modeli 1295 lira indirimde. Şu an alınır mı? Yoksa bu fiyatlara başka öneriniz olur mu? Maksimum 1600 TL'yi zorlarım.