1500 TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
1.500
Şu an stok olmadığı için artıyor, stok olsa aynı fiyat. Veya 200 TL fazlaya M3 Pro Max var kesinlikle farka değer.

Bilemiyorum hocam. Bu fareyi bir konuda görmüştüm hem shape olarak hoşuma gitti hem de VXE'nin dış malzemesini beğenmeyenler var diye atayım dedim.

Rapoo'dan VXE'ye düşünce artık gözüme güzel gözükmüyor fare.

Sağolun hocam. İyi bir mcu olduğu söylenmişti bir konuda. Yeterli diye biliyordum. Ama ilk defa duyduğumdan emin değildim.
Beken yeterli aslında 1000hz için ama aynı fiyatlarda nordic yada realtek olursa onu tercih ederim genelde. Şu an mesela piyasada r1 se+ çok uygun bence, illa 8 khz kullanıcam moduna girmeyenler için gayet yeterli olur.

Beken yeterli aslında 1000Hz için ama aynı fiyatlarda nordic ya da Realtek olursa onu tercih ederim genelde. Şu an mesela piyasada R1 SE+ çok uygun bence, illa 8 KHz kullanacağım moduna girmeyenler için gayet yeterli olur.

Beken yeterli aslında 1000Hz için ama aynı fiyatlarda nordic ya da Realtek olursa onu tercih ederim genelde. Şu an mesela piyasada R1 SE+ çok uygun bence, illa 8 KHz kullanacağım moduna girmeyenler için gayet yeterli olur.

Teşekkürler arkadaşlar R1 SE+ modelini aldım 1280TL'ye geldi bence fiyatı böyle tavsiye edilen Wireless mouse göre çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı