1500 TL'ye %100 Mekanik klavye önerisi

Kaliteli red switch bulmak lazım sessiz olması için. Bu bütçede kaliteli red switchli maalesef imkansız. 3 tane red switchli öneri yaptım ama bu bütçede en iyileri denilecekler bunlar oluyor maalesef. Arkadaş idare edebiliyorsa bunlara bakacak artık.

Redswitchler arasinda pek bir ses farki olacağını sanmıyorum. Ya silent diye gecen switchlerden alacak ya da lube ve foam mod gibi islemlerle klavyenin sesini mukun olduğunca kesecek.

DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey

DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey

Sonuncunun fiyatı cidden güzelmiş.

Modlamak için alınabilir.

(1.5klik butcede modlanmaz genele konustum.)

Logitech olan daha sessiz:

Logitech olanı aktif şekilde kullanıyorum, fakat parasına değmez bence. Klavyelerden çok anlamadığım dönem aldım. Bunu kısayolları işe yarıyor fakat dayanıklılığı biraz kötü, arkadaşımada almıştım. Aynısından ufak su dökülmesinde oksitlenme yapıp bozuldu. Tek sorun bu da değil, yazılımı berbat ben bıktım artık. Dinamik ışıklandırmayı driverdan kapatıyorum kendi kendine açıyor onun dışı iyi klavye.

Bu civarda %100 bulmak oldukça zor. %70 olarak k617 öneriririm yurtdışı olarak daha iyileri olabilir elbet ama gümrük sıkıntısı olduğundan hiç araştırmadım

Aslında sessiz olmasından kastım blue switch olmaması arkadaşlar. Yani red veya brown olsun ve aydınlatma olsun yeterli o fiyata en kaliteli malzemeli hangisidir sizce tam boy olmayan önerileriniz için çok sağ olun ama numpad evde çalıştığım için önemli.

Aigo A100 aydınlatmalı olsa onu alacaktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı