1500 TL'ye Asus Strix GTX 1060 6GB alınır mı?

En donanımlı 1060 modelidir. Üzerinde ekstra 2 adet fan çıkışı bile var. O fiyatlar Strix için normal fiyatlar o fiyata alınabilir. Başka model dersen 1060 daha ucuza çok bulursun 2.el.

Dün tekramarketten stoklarındaki son Asus RX580 Dual modelini 1500 liraya aldım sıfırını havale ile. Önerim hepsiburada da indirim bekle indirim ile birlikte ürünü satan satıcı farklı ise gidip birde kendi sitesindeki fiyata bak.

Nasıl anlamadım ? Asus ne kadar kullanılmış? aynı şekil RX 580 ne kadar kullanılmış? RX'in miningde kullanılmış olasılığı daha yüksek.
Aynı sındann bide rx 580 var oda asus strix garantili o 1200 tl .
Dün tekramarketten stoklarındaki son Asus RX580 Dual modelini 1500 liraya aldım sıfırını havale ile. Önerim hepsiburada da indirim bekle indirim ile birlikte ürünü satan satıcı farklı ise gidip birde kendi sitesindeki fiyata bak.
tamam saolun

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı