Eren.Bayram.
Hectopat
Benim attığım 2 ayakkabıdan iyi midir hocam? bez çok istemiyorum ama kalite farkı çoksa alayım
Benim attığım 2 ayakkabıdan iyi midir hocam? bez çok istemiyorum ama kalite farkı çoksa alayım
o kadar çıkamıyorum hocam ya, 1500 ün üstü bile zorlar![]()
Salomon L41724100 Alphacross 4 Erkek Koşu Ayak - PttAVM.com - 2025
Salomon L41724100 Alphacross 4 Erkek KoÅu Ayakkabısı ve aradıÄın yüzlerce farklı ürün çeÅitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye baÅla! - 2025www.pttavm.com
Keşke biraz bütçeni zorlayabilsen çok kaliteli bu ayakkabı!
1400 lüğü alıyorum o zaman hocam![]()
Ayakkabı & Çanta Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Ayakkabı & Çanta modelleri size özel indirimli fiyatlarla Boyner'de! Kampanyalı Ayakkabı & Çanta markalarını inceleyin ve online olarak hemen satın alın!www.morhipo.com
Benim attığım ayakkabılar hem kaliteli hem gerçekten komforlu. Hele skecher kullandın mı bilmiyorum ama çok çok rahat.
Salomon bütçeyi aşıyor hocam.![]()
Ayakkabı & Çanta Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Ayakkabı & Çanta modelleri size özel indirimli fiyatlarla Boyner'de! Kampanyalı Ayakkabı & Çanta markalarını inceleyin ve online olarak hemen satın alın!www.morhipo.com
Benim attığım ayakkabılar hem kaliteli hem gerçekten komforlu. Hele skecher kullandın mı bilmiyorum ama çok çok rahat.
En kalitelisi zaten tartışılmaz SALOMON bana göre.
Eki Görüntüle 1781654
hocam grisi hoş hatta baya güzel ama grisinin fiyatı yüksek :/Nike'ın kendi sitesinden 1640 TL'ye mid court aldım çok memnunum.
Salomon bütçeyi aşıyor hocam.
Önerebileceğiniz bez olmayan ayakkabı var mı?
Hocam grisi hoş hatta bayağı güzel ama grisinin fiyatı yüksek :/
Bi youtubedan videosuna bakayım rengi içime sinerse alayım, skechers da iyi ama bez istemiyorum çok fazlaBen bordo olanı aldım sitede görüp beğenmemiştim mağazada görünce çok hoşuma gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.