1500 TL'ye Dell 3542 B21W81C Almak

Vedat Karayılan

Hectopat
Sistem Belleği (RAM)
  • Ram
    8 GB
  • Max Ram
    8 GB
  • Ram MHz
    1600 MHz
Sistem Özellikleri
  • Klavye
    Türkçe Q Numerik Klavye, TouchPad
  • Kamera
    Var
  • Parmakizi Okuyucu
    Yok
  • Pil Ömrü
    4 Hücreli Li-on
Genel Özellikler
  • Garanti Süresi
    2 Yıl - Dell Türkiye
  • Ağırlık
    2.38 KG
Diğer Özellikler
  • Marka
    Dell
  • Taşınabilir Bilgisayarlar
    Notebook
Ekran & Grafik
  • Dokunmatik Ekran
    Yok
  • Ekran Boyutu
    15.6"
  • Ekran Kartı Chipset
    Nvidia
  • Ekran Kartı Hafızası
    2 GB
  • Ekran Kartı
    Nvidia GeForce 820M 2GB
  • Ekran Özelliği
    15.6"/ 1366 x 768 HD WLED
İşletim Sistemi
  • İşletim Sistemi
    Windows 8.1
Bağlanabilirlik
  • Bluetooth
    Var
  • Usb Sayısı
    1 adet USB 3.0 + 2 adet USB 2.0
  • Ethernet
    10/100 Gigabit Ethernet Lan
  • Hdmi
    Var
  • Wireless
    WiFi 802.11b/g/n
İşlemci
  • İşlemci
    Intel Core i5-4210U 1.7GHz Turbo Boost ile 2.70GHz 3MB Cache
  • İşlemci Tipi
    Intel Core i5
  • Chipset
    Intel
  • Çekirdek Sayısı
    Çift Çekirdek
Sürücüler
  • Hard Disk Hızı
    5400 RPM
  • Hard Disk
    1 TB
  • Optik Sürücü
    DVD Super Multi Sürücü ( Çift Katman )

Hangi özelliği daha yüksek ? 4 GB RAM ve HDD'mi daha iyi ? Bunlar düz mantıktır. En önemli bileşen ekran kartıdır. Dell 820M ASUS 840M barındırıyor ki, 840M 820M'den çok daha güçlüdür.
4 GB RAM ile 8 GB RAM arasındaki farkı günlük kullanımda fark edemezsiniz. Ama ileride dilerseniz 4 GB RAM ekleyebilirsiniz.
Ama Dell aldığınıza 820M değişmez malesef.

Hangi özelliği daha yüksek ? 4 GB RAM ve HDD'mi daha iyi ? Bunlar düz mantıktır. En önemli bileşen ekran kartıdır. Dell 820M ASUS 840M barındırıyor ki, 840M 820M'den çok daha güçlüdür.
4 GB RAM ile 8 GB RAM arasındaki farkı günlük kullanımda fark edemezsiniz. Ama ileride dilerseniz 4 GB RAM ekleyebilirsiniz.
Ama Dell aldığınıza 820M değişmez malesef.
Peki teşekürler. Demekki biraz daha para lazım bana. Çünkü bana 8 GB ram lazım 4 GB yetmiyor.

öncelikle mrb ekran kartı alırken 2 şeye dikkat edilir bir gpu hızına 2 seviyesine bunu şurdan anlaybilirsin 820 m diyo yani soldan 2. harfi 2 yani giriş seviyesi bi ekran kartı bununla rahat oyun oynayamaz ve akıcı bir fps alamassın oyunlar akıcı olmayablir ben casperin son çıkan i5 4. nesil laptoplarından aldım gayet menunum sana kesinlikle tavsiye ederim 840 m ekran kartı yani 2gb ve seviyesi orta (4) ve ben bunula şu anda bf 4-ve3'ü ultrada 30 fpsnin altına inmeden akıcı oynuyorum linki alta atıcam sana tavsiyem casper al CASPER CN TKI-4210B NOTEBOOK - Teknosa

bu arada bu benim tavsiye ettiğim laptop 1700 tl
Merhaba. Hımm bunu bilmiyordum. Ben oyun için kullanmayacağım çizim yapıyorum ve 4 GB ram yetmiyor. Bu iyimişte fiyatı yüksekmiş. Bende 1500 TL var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı