İyi akşamlar fareye verebileceğim en fazla 1500 liram var şu anlık. Kafamda VXE R1 SE+ ve ATK Dragonfly A9 var. Karar veremedim daha iyi olarak başka onerebileceginiz ya da bunlardan birini mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar fareye verebileceğim en fazla 1500 liram var şu anlık. Kafamda VXE R1 SE+ ve ATK Dragonfly A9 var. Karar veremedim daha iyi olarak başka onerebileceginiz ya da bunlardan birini mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
1500 civarında satılıyodu birazcık zam yemiş gibi.İyi akşamlar fareye verebileceğim en fazla 1500 liram var şu anlık. Kafamda VXE R1 SE+ ve ATK Dragonfly A9 var. Karar veremedim daha iyi olarak başka onerebileceginiz ya da bunlardan birini mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
o kadar bütçem yok maalesef1500 civarında satılıyodu birazcık zam yemiş gibi.
2000 civarına çıkarsanız a5 ultra bakın.
buda beni aşar maalesefBeklerseniz SC680 ikisinden de daha iyi ürün.
En fazla ne olur?o kadar bütçem yok maalesef
buda beni aşar maalesef
Bu da beni aşar maalesef.
1500 işte maksimum çıkabilceğim çünkü daha kulaklıkda alıcam razer ınE
En fazla ne olur?
1500 işte maksimum çıkabileceğim çünkü daha kulaklıkda alacağım Razer'ın.
https://www.hepsiburada.com/razer-b...lik-beyaz-rz04-03240700-r3m1-p-HBCV00002ZQY5I bundan almayı düşünüyorum ama araştırmadım tabiki tam bilmiyorumMouse için bütçe arttırmak daha mantıklı. Hangi kulaklığı alacaksınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.