1500 TL'ye gamepad önerisi

Ömer S

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
Xbox gibi asimetrik yapı bana hoş gelmiyor. Daha önce hiç denemedim ama. Gerçekten ergonomik olarak iyiyse düşünebilirim. Torima marka cihaz almıştım. X ve Y eksenlerine yaklaşınca mıknatıs gibi yapışıyordu test sayfasında. Örneğin analoğu döndürürken y eksenine yaklaşırken çok bir problem yok. Ama Y'ye yapıştıktan sonra bırakması uzun sürüyor. Ben döndürmeye devam ediyorum ufak ufak. Sonra atıyor ve devam ediyor. Neyse iade ettim işte bunu önerileri bekliyorum. Bütçede biraz daha çıkabilirim eğer uzun ömürlü bir şey olacaksa. Maximum 2000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sony dualshock 4 aklınıza geldimi biraz klasik oldu ama konsol oyuncusu değilim oyuzden bilgim yok iyidir herhalde vatan bilgisayarda 1.423 türk lirası fiyatı var

Yapısı hoşunuza gitmeyebilir belki. Daha iyisini bulursam buraya atarım.

Xbox gibi asimetrik yapı bana hoş gelmiyor. Daha önce hiç denemedim ama. Gerçekten ergonomik olarak iyiyse düşünebilirim. Torima marka cihaz almıştım. X ve Y eksenlerine yaklaşınca mıknatıs gibi yapışıyordu test sayfasında. Örneğin analoğu döndürürken y eksenine yaklaşırken çok bir problem yok. Ama Y'ye yapıştıktan sonra bırakması uzun sürüyor. Ben döndürmeye devam ediyorum ufak ufak. Sonra atıyor ve devam ediyor. Neyse iade ettim işte bunu önerileri bekliyorum. Bütçede biraz daha çıkabilirim eğer uzun ömürlü bir şey olacaksa. Maximum 2000.
Çoğunlukla ne yazıkki Xbox dizilimi popüler. PS'ten, Xbox dizilimine geçen ve arada PS dizilimi kullanan biri olarak şahsen Xbox dizilimini tercih ederim. Çok daha rahat aslında, simetrik olmayabilir ama parmağınız ağrımıyor PS gibi.
Tabi kişiye bağlı bu.

Bu bütçede 8Bitdo Ultimate 2C öneririm, PC için alıyorsanız zaten Xinput çok avantajlı. Direk bağla, oyna. Ayrıca Hall Effect teknolojileri ile analoglar veya triggerlar kolay kolay bozulmaz.
Ultimate 2C

PC için alıyorsanız zaten Xinput çok avantajlı. Direk bağla, oyna.
Evet PC için alacağım. Attığınız modele bakacağım.

Bu mu yoksa 8Bitdo mu daha avantajlı olur benim için?

Hocam sony dualshock 4 aklınıza geldimi biraz klasik oldu ama konsol oyuncusu değilim oyuzden bilgim yok iyidir herhalde vatan bilgisayarda 1.423 türk lirası fiyatı var
Dualshock düşünmüyorum orijinalleri zor bulunuyor haliyle pahalıya satılıyor. PC'de uyumsuzluk yapıyor bir de. Uygun fiyatlı orijinal bulabilirsem düşünebilirim ama.

Hangisi daha iyi olur hocam? @He stole my money

Son düzenleme:
Evet PC için alacağım. Attığınız modele bakacağım.

Bu mu yoksa 8BitDo mu daha avantajlı olur benim için?

DualShock düşünmüyorum orijinalleri zor bulunuyor haliyle pahalıya satılıyor. PC'de uyumsuzluk yapıyor bir de. Uygun fiyatlı orijinal bulabilirsem düşünebilirim ama.

Hangisi daha iyi olur hocam? @He stole my money

İkisi de üzmez hangisi hoşunuza giderse onu alın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı