1500 TL'ye gamepad önerisi

Xbox nintendo tarzı daha iyi olur gibi hocam.

Daha mouse klavye kulaklık alacağım için gamepade bu kadar bütçe ayırabiliyorum. Dediğim gibi bütçemi arttıramam bu fiyat bandında en iyi ürün F710 ise onu alırım yapabileceğim bir şey yok maalesef.
Dediğim gibi, bütçenizle fantech arasında 200 TL fark var, 200 TL fark için fosil bir gamepad almak benim düşünceme göre mantıksız. Yerinizde olsam gamepad için acele etmez o 200 tlyi ekleyip fantechi alırdım, 200 TL zor elde edilen bir miktar değil. Tabi sizin tercihiniz.

Dediğim gibi, bütçenizle fantech arasında 200 TL fark var, 200 TL fark için fosil bir gamepad almak benim düşünceme göre mantıksız. Yerinizde olsam gamepad için acele etmez o 200 TL'yi ekleyip fantechi alırdım, 200 TL zor elde edilen bir miktar değil. Tabii sizin tercihiniz.

Tamam düşüneceğim fantech iyi bir marka mi? Çok bilgi sahibi değilim.

Sormayı unutmuşum bu wraithesports sitesi güvenilir mi?

Tamam düşüneceğim fantech iyi bir marka mi? Çok bilgi sahibi değilim.

Sormayı unutmuşum bu wraithesports sitesi güvenilir mi?
Güvenilir, Fantech iyi bir marka. Gamepad konusunda şöyle bir durum var kafanızda iyice otursun diye söylüyorum, ergonomilerinin iyi olması dışında artık güncel gamepadlerde halleffect ve drift ölü bölge sorunları olmayan ürünler üretiliyor. Bu ürünler bu özellikleriyle xbox 9.nesil gamepadlerinden bile daha iyi bir konumda oluyor. Dolayısıyla aldığınız üründen keyif almak , tüm nimetlerinden yararlanmak istiyorsanız oldu bittiye getirmek yerine böyle ürünlere yönelin.

Güvenilir, fantech iyi bir marka. Gamepad konusunda şöyle bir durum var kafanızda iyice otursun diye söylüyorum, ergonomilerinin iyi olması dışında artık güncel gamepadlerde halleffect ve drift ölü bölge sorunları olmayan ürünler üretiliyor. Bu ürünler bu özellikleriyle Xbox 9.nesil gamepadlerinden bile daha iyi bir konumda oluyor. Dolayısıyla aldığınız üründen keyif almak, tüm nimetlerinden yararlanmak istiyorsanız oldu bittiye getirmek yerine böyle ürünlere yönelin.

Gamepad ile çoğunlukla FIFA oynamayı planlıyorum söylediğiniz sorunlar ( drift ölü bölge halleffect) etkiler mi fantech shooter 3'te böyle sorunlar var mı?

Gamepad ile çoğunlukla FIFA oynamayı planlıyorum söylediğiniz sorunlar ( drift ölü bölge halleffect) etkiler mi fantech shooter 3'te böyle sorunlar var mı?
Hocam halleffect
Klasik analoglarda sürtünme nedeniyle zamanla yaşanan aşınma ölü nokta ve drift problemine yol açabiliyor. Hall Effect sisteminde sürtünen iletkenler değil, mıknatıs ve alıcı çip arasındaki manyetik etkileşim ile komut verdiğiniz için analoğun tepkisi daha keskin ve daha uzun ömürlü oluyor.
Ölü bölge ise her gamepadde vardır ama önemli olan en az düzeyde olmasıdır bu güncel gamepadlerde de bu şekildedir. O yüzden diğer eski gamepadlere göre daha iyiler.

Xbox nintendo tarzı daha iyi olur gibi hocam.

Daha mouse klavye kulaklık alacağım için gamepade bu kadar bütçe ayırabiliyorum. Dediğim gibi bütçemi arttıramam bu fiyat bandında en iyi ürün F710 ise onu alırım yapabileceğim bir şey yok maalesef.

Temu'dan hiç alışveriş yapmadım ürünler yurt dışından mı geliyor acaba?
Yurtdışından geliyor ama sıkıntı yaşamazsın.

Hocam halleffect.
Klasik analoglarda sürtünme nedeniyle zamanla yaşanan aşınma ölü nokta ve drift problemine yol açabiliyor. Hall effect sisteminde sürtünen iletkenler değil, mıknatıs ve alıcı çip arasındaki manyetik etkileşim ile komut verdiğiniz için analoğun tepkisi daha keskin ve daha uzun ömürlü oluyor.
Ölü bölge ise her gamepadde vardır ama önemli olan en az düzeyde olmasıdır bu güncel gamepadlerde de bu şekildedir. O yüzden diğer eski gamepadlere göre daha iyiler.

Hocam bir tane konuya baktım bu shooter 3'te birçok sorun yaşayan kişi var kronik problemli mi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı