1500 TL'ye gamepad önerisi

HakanSah

Femtopat
Daha fazla  
Çok güzel bir oyun kesinlikle o fiyata alınır hocam gamepad varsa onunla oynayın daha iyi olur.
Hocam, oyunu aldım. Gamepad fikri aklımda var evet. Eğer fiyat/performans ürünü gamepad önerileriniz varsa açığım, ona göre yeni konu da açabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gamepad işinizi görür kullanıyorum.

Benim oyundan yana ön yargım yoktu, benim için taş gibi oyundur. Diğer arkadaşlara nazaran benim istediğim cevaba sizin verdiğiniz cevap daha uygun.

Teşekkür ederim ne kadar süredir kullanıyorsunuz

Benim oyundan yana ön yargım yoktu, benim için taş gibi oyundur. Diğer arkadaşlara nazaran benim istediğim cevaba sizin verdiğiniz cevap daha uygun.

Teşekkür ederim ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Sekiz aydır kullanıyorum FH 5 ve FİFA kullandım. Tek eksiği uzun süre sonra elini ağrıtabilir.

Hocam bütçeniz nedir?

Hocam bütçeniz nedir?

Çok pahalı olmadıkça güzel performansa göre değerlendirebilirim. 1500 TL gibi bir fiyat düşünüyorum.

Sekiz aydır kullanıyorum FH 5 ve FIFA kullandım. Tek eksiği uzun süre sonra elini ağrıtabilir.

El ağrıtma mevzusu olmayan bir gamepad var mı hiç bilmiyorum. Ben hepsinde bu var diye düşünüyorum ama bilgilendirmelere açığım.

Hocam o bütçeye fantech shooter 3 alabilirsiniz bende ondan aldım Wraith'den.

Hocam kesinlikle bütçeyi biraz daha arttırıp bu kolu alabilirsiniz. Logitech kol kesinlikle artık eskimiş bir kol. Biraz daha bütçe artarsa bu kol ile kablosuz daha rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…