1500 TL'ye gamepad önerisi

HakanSah

Femtopat
Daha fazla  
Çok güzel bir oyun kesinlikle o fiyata alınır hocam gamepad varsa onunla oynayın daha iyi olur.
Hocam, oyunu aldım. Gamepad fikri aklımda var evet. Eğer fiyat/performans ürünü gamepad önerileriniz varsa açığım, ona göre yeni konu da açabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, oyunu aldım. Gamepad fikri aklımda var evet. Eğer fiyat/performans ürünü gamepad önerileriniz varsa açığım, ona göre yeni konu da açabilirim.

Bence de değer, ben de aldım hocam. Aslında merakım fiyat odaklıydı, sizlerin cevaplarınızla da iyice emin oldum. Teşekkür ederim.
Bu gamepad işinizi görür kullanıyorum.

Alınır hocam başta çok ön yargım vardı birkaç video izleyip combatı çok kötü gelmişti ama combatı gayet güzel mükemmel olmasa da, oyunun bence tek sorunu oynanışı uzatmak için sürekli yok o bozuk bu bozuk diye geldiğin yerlere geri gondermesi ve bossların çok iyi olmaması onun dışında bu paraya değer, daha da düşmüyor bildiğim kadarıyla.
Benim oyundan yana ön yargım yoktu, benim için taş gibi oyundur. Diğer arkadaşlara nazaran benim istediğim cevaba sizin verdiğiniz cevap daha uygun.

Bu gamepad işinizi görür kullanıyorum.

Teşekkür ederim ne kadar süredir kullanıyorsunuz

Benim oyundan yana ön yargım yoktu, benim için taş gibi oyundur. Diğer arkadaşlara nazaran benim istediğim cevaba sizin verdiğiniz cevap daha uygun.

Teşekkür ederim ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Sekiz aydır kullanıyorum FH 5 ve FİFA kullandım. Tek eksiği uzun süre sonra elini ağrıtabilir.

Hocam oyunu aldım gamepad fikri aklımda var evet eğer fiyat performans ürünü gamepad önerileriniz varsa açığım ona göre yeni konu ra açabilirim.

Bence de değer ben de aldım hocam aslında merakım fiyat odaklıydı sizlerin cevaplarınızla da iyice emin oldum teşekkür ederim.

Hocam bütçeniz nedir?

Hocam bütçeniz nedir?

Çok pahalı olmadıkça güzel performansa göre değerlendirebilirim. 1500 TL gibi bir fiyat düşünüyorum.

Sekiz aydır kullanıyorum FH 5 ve FIFA kullandım. Tek eksiği uzun süre sonra elini ağrıtabilir.

El ağrıtma mevzusu olmayan bir gamepad var mı hiç bilmiyorum. Ben hepsinde bu var diye düşünüyorum ama bilgilendirmelere açığım.

Çok pahalı olmadıkça güzel performansa göre değerlendirebilirim. 1500 TL gibi bir fiyat düşünüyorum.

El ağrıtma mevzusu olmayan bir gamepad var mı hiç bilmiyorum. Ben hepsinde bu var diye düşünüyorum ama bilgilendirmelere açığım.

Hocam o bütçeye fantech shooter 3 alabilirsiniz bende ondan aldım Wraith'den.

Hocam kesinlikle bütçeyi biraz daha arttırıp bu kolu alabilirsiniz. Logitech kol kesinlikle artık eskimiş bir kol. Biraz daha bütçe artarsa bu kol ile kablosuz daha rahat edersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı