1500 TL'ye GTX 750 Ti Sistem Toplama

Amd Athlon X4 860X daha iyi diyorsunuz. Birde öyle bir sistem toplayabilirmisiniz? Emir verir gibi oluyor hiç bilmiyorum bilgisayar toplamayı tekrardan özür dilerim.
 
350 Watt yetmez ona. Ayrıca 500 GB günümüz için çok az.

GTX 750 Ti ile adam akıllı toplamak için 1700 TL'yi gözden çıkarman gerekir. Tabii Vatan'dan alacaksan. Vatan'dan alacaksan APU'ya yönel ya da bütçeyi arttır.


Ayrıca işlemciyi yüksek tutup güç kaynağını düşürmüşsün. İşlemci İ3 4150, 4160, 4130 olabilir. DDR4 sistem şart değil. Bütçe zaten az.
O sisteme 350 watt psu yeter.

Benim sistemimin aynısı. Rahatlıkla tavsiye ediyorum. Çok sessiz çalışıyor ve performansı iyi. Çok fazlasını istemedikçe sorun yaratmaz. İleride ekran kartını değiştirirsin darboğazda yapmaz. Rahatlıkla alabilirsin. Bende bunu Vatan'dan aldım. Adamlar akşam gelip alın dediler ve aldım. Montajlamayı çok güzel ve çok iyi yapmışlar. Montaj ücreti yok haberin olsun. Alacaksan eğer hayırlı olsun.
Bütçeyi 2000 tl'ye kadar çıkarabilme şansı varmış adamın neden 4. nesil sistem topluyorsun ?
 
O zaman sizin önerdiğiniz sisteme yöneliyim. Pek bir performan etkisi olmayacaksa önerilen sistemi alabilirim.
Performans neredeyse aynı olacaktır. Birbirlerine yakın işlemciler.
O sisteme 350 watt psu yeter.
Yetmez. Minimum 350 Watt. Bir gün ekran kartını değiştirdiğinde ne olacak? Veya overclock yaptığında? Bunlarıda düşünün lütfen.

O sisteme 350 watt psu yeter.


Bütçeyi 2000 tl'ye kadar çıkarabilme şansı varmış adamın neden 4. nesil sistem topluyorsun ?
Adamın bütçesi 1500 TL'idi. En düşük bütçeyle ekonomik toplamaya çalışıyoruz. Adamı batırmaya değil. Daha sistem toplamasını bilmiyorsun. Biraz daha araştırda ondan sonra öğüt veririsin.
 
1500.PNG
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı