Sistemim stok fan ile çok sesli çalışıyor ve sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Fiyat aralığım 1000-1500 TL arası. Konu ile ilgili çok bilgili değilim.
Sistemim şu şekilde:
Intel Core i5 12400 4.40GHz 18MB önbellek 6 çekırdek soket 1700 10nm işlemci.
Konuda belirtmemişim ama bir sorun daha var kasada ramlardan dolayı radyatör ve fanlar sığmayacak gibi görünüyor. uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Konuda belirtmemişim ama bir sorun daha var kasada RAM'lardan dolayı radyatör ve fanlar sığmayacak gibi görünüyor. Uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Merhaba, Geçtiğimiz gün kardeşim için Aquarius Mesh kasa hazır sistem satın aldım. Stok fan ile oldukça yüksek sıcaklıklarda çalışmakta. Kasa da değişiklik yapmayı planlıyoruz. Maksimum bütçe 1500 lira olacak şekilde sıvı soğutucu önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim.
www.technopat.net
Bu başlıkta ki yanıtlar belki fikir verebilir. İyi bir hava soğutucu bu bütçede ki sıvı soğutuculardan geri kalmaz. Bugün sıvı soğutucu yerine ID-Cooling SE-224-XT model hava soğutucu satın aldım.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!