Arkadaşlar bu kadar bütçem var ikinci el klavye ve mouse almak istiyorum. Klavye %60-70 mouse ise kablosuz olmalı, bu fiyatlara mümkün mü acaba? Piyasadan haberdar olan arkadaşlar bilgilendirise sevinirim.
"Kaplan300" kodu ile 350 TL.
![]()
Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye
Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavyegank.com.tr
Toplam 1.238 TL.![]()
Fevell Z1 SE
furylevel.com
Vxe r1 ile mcu aynı. Sadece vxe r1 3395 sensör kullanırken z1 se 3311 sensör kullanıyor. E sporcu falan değilsen farkı anlamazsın zaten. Ajazz 159 a da hiç bulaşma bence skatez kısmı falan biraz sıkıntılı ben pek beğenmemiştim açıkçası.Hocam bu fareyi ilk defa duydum bu fiyata ikinci elden VXE r1'ler ya da Ajazz 159'lar düşüyor hangisi daha mantıklı sizce.
![]()
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Claw's Nexus X1 12800 Dpi Reflex Örgü Kablolu & Değiştirilebilir Kapaklı Gaming Mouse - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Claw's Nexus X1 12800 Dpi Reflex Örgü Kablolu & Değiştirilebilir Kapaklı Gaming Mouse - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2.el ekipman almaktansa 0 almayı tercih ederim bu bütçeyle. Bütçe oldukça sınırlı hocam o yüzden alacağın 2. el ürün ne kadar sağlam olur bilemem. En azından piyasada adı duyulmuş belirli bir kalite sunabilecek sıfır ürünlere yönelmen daha mantıklı gibi. Bu fiyata bunlar alınabilir bence farklı modellere de gidilebilir puan ortalamasına bakarak bu 2 ürünü önerdim kullanmadım. Havit marka kulaklık kullandım 2 sene kadar memnundum. Claws marka kullanmadım fakat 450 500 liralık bir mouse zaten ve puanı da yüksek.
VXE R1 ile mcu aynı. Sadece VXE R1 3395 sensör kullanırken Z1 SE 3311 sensör kullanıyor. E sporcu falan değilsen farkı anlamazsın zaten. Ajazz 159'a da hiç bulaşma bence skatez kısmı falan biraz sıkıntılı ben pek beğenmemiştim açıkçası.
Roxy hocamın attığı z1 se isimli mouse gayet güzel. Bütçeyi az bir şey arttırıp z1se alın bence.Hocam clawsin klavyesi ve mousesine sahibim ancak klavye membran olduğu için kullanmak keyif vermiyor açıkçası ve büyük olduğu için mouse pad imde çok yer kaplıyor. Farede kablolu olduğu için değiştirmek istiyorum.
Yorumun için teşekkürler hocam 600-800 arasında nasıl bir mouse önerirsiniz peki. Yoksa VXE R1 mi tercih etmeliyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.