Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim GarantiliMerhaba elimde Cougar MX350 mesh kasa mevcut. Ust taraf 120 on taraf 240 mm radyator destegi var. 5600X işlemci kullanıyorum. Wraith Prism önerir misiniz? Bütçe ikinci el alacagim 1500 TL.
İkinci el almanızı önermem.Merhaba elimde Cougar MX350 mesh kasa mevcut. Ust taraf 120 on taraf 240 mm radyator destegi var. 5600X işlemci kullanıyorum. Wraith Prism önerir misiniz? Bütçe ikinci el alacagim 1500 TL.
Elimde BitFenix 6P120 modeli var ve temperli cama 2 2.5 mm baski yapiyor o yuzden kule tipinden korkuyorum
İkinci el almanızı önermem.
Parolapara ve iyzico ile alırsan. 500TL+400TL+%10 İndirim+ %25 cashback alıyosun.![]()
Enermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240-SF) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
Bunun rgb modeli var ona bakın.Hocam rgb veya argb var mi oneriniz fanlari oyle olan
Bunun rgb modeli var ona bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.