Türkçe olsun istiyorum. Sadece Türkiye'deki önerilere açığım. Eğer yurt dışı satın alımını detaylıca anlatacak biri olursa oda kabul.
Bütçe: 1500 maksimum.
300 TL arttırabilirsen alttakini alabilirsin, benim incelemem de var.
CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İnceleme: Corsair K60RGB Pro Low profile
Merhaba, yaklaşık 2 sene kullandığım GamePower warlock compact klavyeden 2 haftadır kullandığım Corsair K60 RGB Pro Cherry Low profile klavyeme geçtim ve incelemesini yapacağım. Hatam veya eksiklerim olursa düzeltebilirsiniz, şimdiden okuduğunuz için teşekkürler. Bu klavye normalde Cherry viola...www.technopat.net
Low profile hocam bu daha önce kullanmadıysa alışması zaman alır
K617 Fizz kötü bir klavyedir.
Yurtiçinden pek iyi bir switch bulabileceğinizi zannetmiyorum. 1000 liralık klavyeye 1500 lira switch parası ödemek istiyorsanız orası ayrı.K617 Fizz için switch önerisine ihtiyacım var bir de.
Yurt dışı almaya güvenemiyorum.
Olay basit, kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve evinize 1 ila 2 hafta içerisinde geliyor
Yurtiçinden pek iyi bir switch bulabileceğinizi zannetmiyorum. 1000 liralık klavyeye 1500 lira switch parası ödemek istiyorsanız orası ayrı.
Amazon güvenilirdir zaten ama siz bilirsiniz.
Olay basit, kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve evinize 1 ila 2 hafta içerisinde geliyor
Yurtiçinden pek iyi bir switch bulabileceğinizi zannetmiyorum. 1000 liralık klavyeye 1500 lira switch parası ödemek istiyorsanız orası ayrı.
Amazon güvenilirdir zaten ama siz bilirsiniz.