1500 TL'ye K617 Fizz vs K552 kumara

Curwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 7500f, xpg lancer 16gb 6000mhz, rtx 3070 gaming x trio, msı b650m-b, kioxia exceria pro 1tb, Msı mag forge 121a, Msı A750BN
Türkçe olsun istiyorum. Sadece Türkiye'deki önerilere açığım. Eğer yurt dışı satın alımını detaylıca anlatacak biri olursa oda kabul.

Bütçe: 1500 maksimum.

Türkçe olsun istiyorum. Sadece Türkiye'deki önerilere açığım. Eğer yurt dışı satın alımını detaylıca anlatacak biri olursa oda kabul.

Bütçe: 1500 maksimum.

300 TL arttırabilirsen alttakini alabilirsin, benim incelemem de var.

300 TL arttırabilirsen alttakini alabilirsin, benim incelemem de var.

Low profile hocam bu daha önce kullanmadıysa alışması zaman alır

Low profile hocam bu daha önce kullanmadıysa alışması zaman alır

Hocam ben de ilk kez geçtim 1 haftada alıştım gayet iyi ancak arkadaş kullanamam diyorsa K617FIZZ önerilen bir klavye alınabilir.

Maksimum 1500e çıkabilirim ki oda zor gibi duruyor.

K617 Fizz kötü bir klavyedir.

Olay basit, kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve evinize 1 ila 2 hafta içerisinde geliyor :)

K617 Fizz için switch önerisine ihtiyacım var bir de.
Yurt dışı almaya güvenemiyorum.
Yurtiçinden pek iyi bir switch bulabileceğinizi zannetmiyorum. 1000 liralık klavyeye 1500 lira switch parası ödemek istiyorsanız orası ayrı.
Amazon güvenilirdir zaten ama siz bilirsiniz.

Fortnite oynuyorum hangi switch önerirsin. Bir de vergi ile 1100 TL yapıyor. 30 euro sınırını aşmaz mı?

Olay basit, kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve evinize 1 ila 2 hafta içerisinde geliyor :)

Yurtiçinden pek iyi bir switch bulabileceğinizi zannetmiyorum. 1000 liralık klavyeye 1500 lira switch parası ödemek istiyorsanız orası ayrı.

Tamamdır 30 euro sınırından şüpheleniyorum ama.

Gk61 hangi switchi kullanıyor bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı