1500 TL'ye kablosuz Gaming mouse önerisi

Bütçe
1500

musabdmr

Centipat
Daha fazla  
1500 TL bütçem var Wireless mouse istiyorum. 2. el de olur sıkıntı yok.

500 daha koy VGN Dragonfly F1 Pro al ben kullanıyorum memnunum.

500 daha koy VGN Dragonfly F1 Pro al ben kullanıyorum memnunum.
Ona ekstra 500 daha verip dongle alması lazım.

4000 Hz için evet lazım fakat 1000 Hz için lazım değil. Zaten profesyonel oyuncu değilse 4000 Hz ile 1000 Hz arasındaki fark onu etkilemeyecek.

4000 Hz için evet lazım fakat 1000 Hz için lazım değil. Zaten profesyonel oyuncu değilse 4000 Hz ile 1000 Hz arasındaki fark onu etkilemeyecek.
Tamam hocam da 4k destekleyen bir ürün varsa ben o desteği almak isterim açıkcası. O yüzden dedim. 4K destekleyen mouse alıp 1k'da oynayacaksam anlamı yok bence.

Tamam hocam da 4k destekleyen bir ürün varsa ben o desteği almak isterim açıkcası. O yüzden dedim. 4K destekleyen mouse alıp 1k'da oynayacaksam anlamı yok bence.
Dediğim gibi profesyonel bir oyuncu değilsen 4K dongle almak sadece boş para israfı(ki olsan bile daha iyi fareler varken 2000 liralık fareyle işin ne?). Onun dışında konu sahibininde bütçesi zaten belli, sırf 3K Hz içinde bütçeyi zorlamaya gerek yok.. 1K ile 4K Hz arasındaki farkı anlayamazsınız zaten.

Birde ekleme yapmak istiyorum, şu an çoğu oyun 4K Hz desteklemiyor bile..

Şu an Rival 3 Wireless kullanıyorum sence hangisi daha iyi teşekkür ederim cevabın için.

1500 TL bütçem var Wireless mouse istiyorum. 2. el de olur sıkıntı yok.

Hepsi birbirinden güzel hangisini seçeceğim cevap için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…