Ona ekstra 500 daha verip dongle alması lazım.500 daha koy VGN Dragonfly F1 Pro al ben kullanıyorum memnunum.
4000 Hz için evet lazım fakat 1000 Hz için lazım değil. Zaten profesyonel oyuncu değilse 4000 Hz ile 1000 Hz arasındaki fark onu etkilemeyecek.Ona ekstra 500 daha verip dongle alması lazım.
![]()
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Tamam hocam da 4k destekleyen bir ürün varsa ben o desteği almak isterim açıkcası. O yüzden dedim. 4K destekleyen mouse alıp 1k'da oynayacaksam anlamı yok bence.4000 Hz için evet lazım fakat 1000 Hz için lazım değil. Zaten profesyonel oyuncu değilse 4000 Hz ile 1000 Hz arasındaki fark onu etkilemeyecek.
Dediğim gibi profesyonel bir oyuncu değilsen 4K dongle almak sadece boş para israfı(ki olsan bile daha iyi fareler varken 2000 liralık fareyle işin ne?). Onun dışında konu sahibininde bütçesi zaten belli, sırf 3K Hz içinde bütçeyi zorlamaya gerek yok.. 1K ile 4K Hz arasındaki farkı anlayamazsınız zaten.Tamam hocam da 4k destekleyen bir ürün varsa ben o desteği almak isterim açıkcası. O yüzden dedim. 4K destekleyen mouse alıp 1k'da oynayacaksam anlamı yok bence.
Ona ekstra 500 daha verip dongle alması lazım.
![]()
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
1500 TL bütçem var Wireless mouse istiyorum. 2. el de olur sıkıntı yok.
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.