Yurt dışı olabiliyorsa Temu magege klavyeleriden bakabilirsiniz.
![]()
Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu da çok beğendim hocam sizce nasıl?![]()
INPHIC İNPHİC K9 Aydınlatmalı Kablolu Oyun Ve Ofis Klavye MAVİ,BEYAZ - Fiyatı, Yorumları
INPHIC İNPHİC K9 Aydınlatmalı Kablolu Oyun Ve Ofis Klavye MAVİ,BEYAZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İyi sosyaller. Valorant ve CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorum ve iyi bir klavyeye ihtiyacım var. %60 klavye önerin sadece. Tam klavyeler bana çok kaba geliyor. Fiyatı da 1500 TL aşağısında olsun.
![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aralarından aigo A68 kullandığım için şahsen ben onu önerirdim.
K617 Fizz'in yay sesi sorunu var.
Yay sesi sorunu olduğunu bilmiyordum hocam söylediğiniz için teşekkürler. Yay sesi ne kadar fazla? Eğer çok rahatsız edici bir düzeyde değilse bence hâlâ tercih edilebilecek bir model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.