auphy_4341
Decapat
Daha fazla
Hayatımda hiç 2. el eşya almadım ve sanırım asla da almayacağım. 2. eli gereksiz buluyorum ama mouseye bi bakarım2. el Lamzu Atlantis, Pulsar X2 Mini.
Göz atacağımBunu öneririm kablolu sıkıntı değilse Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (kendim kullanıyorum)
Kablosuz: Lenovo Legion M600s Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
“En iyi” mouselardan ikisi de.Hayatımda hiç 2. el eşya almadım ve sanırım asla da almayacağım. 2. eli gereksiz buluyorum ama mouseye bi bakarım
Benim attıklarıma da bakın.Hayatımda hiç 2. el eşya almadım ve sanırım asla da almayacağım. 2. eli gereksiz buluyorum ama mouseye bi bakarım
Göz atacağım
Bu devirde sıfır mouse almanızı önermiyorum. Fiyatlar çok uçuk. Dediğim iki mouse’u Sahibinden Param Güvende, Dolap gibi yerlerden almanız daha iyi olur.Hayatımda hiç 2. el eşya almadım ve sanırım asla da almayacağım. 2. eli gereksiz buluyorum ama mouseye bi bakarım
Göz atacağım
İlk attığın fena değil gibi, ancak claw gripe uygun mu pek emin değilim. Ayrıca çok tanındık bir marka da değil o biraz araya düşürdü. Ama kullandıysan fikirlerini söyleyebilirsin.PWNAGE Ultra Custom Ergo Ultralight Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Ultra Custom Wireless Ergo ÜRÜN AÇIKLAMASI Pwnage, yalnızca 58-86 gram ağırlığındaki dünyanın en hafif kablosuz ve kablolu oyuncu mouselarını üretmektedir. Bu mouse, ödüllü ve ultra hafif bir kabuğa ve Paw3335 biçiminde yeni bir sensöre sahiptir. 20 milyondan fazla tıklamayı kaldırabilen Omron...shop.connectgame.com.tr Lenovo Legion M600s Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo Legion M600s Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trDelux M800DB-RGB-2.4G Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Dostum hiç emin değilim fiyatı çok mühim değil arada oynayan 300-500tl çok koymaz. Uzun ömürlü olması önemli benim açımdan. Uzun ömür için cebimden çıkartabileceğim kadar oynuyor fiyatlar. Öneri için teşekkürler ama yine de göz atarım.Bu devirde sıfır mouse almanızı önermiyorum. Fiyatlar çok uçuk. Dediğim iki mouse’u Sahibinden Param Güvende, Dolap gibi yerlerden almanız daha iyi olur.
Lenovo almam sanırım.Bunu öneririm kablolu sıkıntı değilse Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (kendim kullanıyorum)
Kablosuz: Lenovo Legion M600s Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hepsi zaten fingertip/claw tutuş için fareler.İlk attığın fena değil gibi, ancak claw gripe uygun mu pek emin değilim. Ayrıca çok tanındık bir marka da değil o biraz araya düşürdü. Ama kullandıysan fikirlerini söyleyebilirsin.
İkinci attığına gelirsek lenovo da kendini kanıtlamış bir marka değil benim gözümde (oyun ekipmanları konusunda). Onda da emin değilim pek.
Üçüncü attığını daha önce görmüştüm Razer Viper çakması gibi biraz, sıkıntı değil. Dpi çok tatmin ediyor wirelles olması bayağı iyi. Ancak bu kadar özellik bu kadar fiyata düşünde kalitesi düşündürüyor. Onun da incelemesini izlerim.
Son olarak attığın siteden almam sanırım bunları güvenilirliğinden emin değilim
Dostum hiç emin değilim fiyatı çok mühim değil arada oynayan 300-500tl çok koymaz. Uzun ömürlü olması önemli benim açımdan. Uzun ömür için cebimden çıkartabileceğim kadar oynuyor fiyatlar. Öneri için teşekkürler ama yine de göz atarım.
Viper 8Khz daha büyük ve sensörü daha iyi ve 8000Hz polling rate var ama kullanamazsın oyunlarda. Viper Mini 11.8 cm ve sensör daha kötü.İlk attığın fena değil gibi, ancak claw gripe uygun mu pek emin değilim. Ayrıca çok tanındık bir marka da değil o biraz araya düşürdü. Ama kullandıysan fikirlerini söyleyebilirsin.
İkinci attığına gelirsek lenovo da kendini kanıtlamış bir marka değil benim gözümde (oyun ekipmanları konusunda). Onda da emin değilim pek.
Üçüncü attığını daha önce görmüştüm Razer Viper çakması gibi biraz, sıkıntı değil. Dpi çok tatmin ediyor wirelles olması bayağı iyi. Ancak bu kadar özellik bu kadar fiyata düşünde kalitesi düşündürüyor. Onun da incelemesini izlerim.
Son olarak attığın siteden almam sanırım bunları güvenilirliğinden emin değilim
Dostum hiç emin değilim fiyatı çok mühim değil arada oynayan 300-500tl çok koymaz. Uzun ömürlü olması önemli benim açımdan. Uzun ömür için cebimden çıkartabileceğim kadar oynuyor fiyatlar. Öneri için teşekkürler ama yine de göz atarım.
Lenovo almam sanırım.
Razer Viper 8KHz ile Razer viper mini arasındaki fark nedir?