1500 TL'ye kadar fare önerisi

Yeni bir mouse alacağım, 1.5K'yı geçmezse iyi olur. VXE R1 Wireless Mouse bu fareyi düşünüyorum. Daha iyi bir seçenek var mıdır? Valorant oynarken kullanacağım ve Neon movement için hafif de olması lazım.

Hocam ikinci attığım mouse için bu konudaki yöntemle alırsanız 1400 liraya geliyor.

VXE R1 Wireless gayet iyi bir seçenek hatta bende almayı düşünüyorum fakat şu an Wraith'te stoğu yok diye biliyorum başka satan bir yer varsa oradan tercih edebilirsiniz. Şu an R1 SE+ stoğu var gözüküyor o da ön siparişle fakat aralarında ki fark ne bilmiyorum ama normal r1'e göre biraz daha ucuz.

VXE R1 Wireless gayet iyi bir seçenek hatta bende almayı düşünüyorum fakat şu an Wraith'te stoğu yok diye biliyorum başka satan bir yer varsa oradan tercih edebilirsiniz. Şu an R1 SE+ stoğu var gözüküyor o da ön siparişle fakat aralarında ki fark ne bilmiyorum ama normal r1'e göre biraz daha ucuz.
Kötü mouse değil ama attıklarım daha iyi. Onlar varken alınmaz bence.

Hocam aslında bana da lazım şöyle 1500-2000 TL arası bir mouse şu an Logitech G305 Wireless kullanıyorum ama 3-4 sene oldu skatezleri eridi falan bende yeni bir mouse almak istiyorum.
Hocam attıklarım gayet iyi. İkisini de alabilirsiniz ama tabi tutuş şekliniz ve el boyutunuza göre farklı mouselar da önerebilirim.

Hocam ikinci attığım mouse için bu konudaki yöntemle alırsanız 1400 liraya geliyor.
Hocam ilk attığınız mouse kaç gram linkte yazmıyorda

Hocam ilk attığınız mouse kaç gram linkte yazmıyorda
59-60 gram hocam, şu videodan görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

59-60 gram hocam, şu videodan görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam bir de konuyla biraz alakasız ancak sizce 8*2 ram mi yoksa 8+16 mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı