1500 TL'ye kadar fare önerisi

Bence de hocam, 1KHz yeterli olur. Bana kalırsa direkt 4khz/8khz gereksiz. Sanki herkes kullanınca immo olacak.
Hem işlemciye gereksiz yük bindiriyor hem de şarjı çok fazla tüketiyor.

Hocam peki sizce bu fareyi alsam 2KHz kullansam o droplara vs. sebep olur mu?

Kesin konuşmayım ama sorun olacağını sanmam. En kötü denersiniz, sorun olursa 1KHz de devam edersiniz kullanmaya.

Hocam peki 1500-2000 maksimum 2200 TL'lik bir klavye önerebilir misiniz bana Aula F75 tarzı Aula F75 alacaktım ama şu an Temu'da yok bildiğiniz gibi 2.el sitelerinde satanların çoğu da abartı fiyat yazmış gamingentrde MCHOSE markasının bir klavyesi vardı İyzico ile ödeyince uyguna geliyordu ama onunda stoğu bitmiş galiba.

Hocam peki 1500-2000 maksimum 2200 TL'lik bir klavye önerebilir misiniz bana Aula F75 tarzı Aula F75 alacaktım ama şu an Temu'da yok bildiğiniz gibi 2.el sitelerinde satanların çoğu da abartı fiyat yazmış gamingentrde MCHOSE markasının bir klavyesi vardı İyzico ile ödeyince uyguna geliyordu ama onunda stoğu bitmiş galiba.
Mchosenin hem manyetik switch hem mekanik switch bir klavyesi var ve ikisinde de stok duruyor ama parolapara uygulamasının indirimi bitmiş olabilir, onu bir kontrol etseniz iyi olur. Uygulama üzerinden müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz yada destek@parolapara.com adresine mail atabilirsiniz.

Gerçi parolapara bitmişse bile iyzicodaki gaming gen cashback devam ediyor. Onunla beraber 2250 yapar ama o kadar çıkmaz dersen royal kludge klavyelerine bakabilirsin.

R65, R75 ve R87 pro modelleri bütçene uygun, onları alabilirsin.

MCHOSE'nin hem manyetik switch hem mekanik switch bir klavyesi var ve ikisinde de stok duruyor ama parolapara uygulamasının indirimi bitmiş olabilir, onu bir kontrol etseniz iyi olur. Uygulama üzerinden müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz ya da destek@parolapara.com adresine mail atabilirsiniz.

Gerçi parolapara bitmişse bile İyzico'daki Gaming gen cashback devam ediyor. Onunla beraber 2250 yapar ama o kadar çıkmaz dersen Royal Kludge klavyelerine bakabilirsin.

R65, R75 ve R87 Pro modelleri bütçene uygun, onları alabilirsin.

Hocam peki bu parolapara cashback olayı devam ediyorsa bu MCHOSE G75 Pro bana kaça gelir?

1850 TL'ye geliyor hocam, hem İyzico hem de parolapara cashbacki ile. O klavye için çok çok iyi fiyat.

Hocam peki bu parolaparayı kullanıcaksak bu klavyeyi satın alırken parolapara sanal kartamı atmamız gerekiyor ATM'den parayı? Ben normalde Papara sanal kart kullanıyorum da.

Hocam peki bu parolaparayı kullanıcaksak bu klavyeyi satın alırken parolapara sanal kartamı atmamız gerekiyor ATM'den parayı? Ben normalde Papara sanal kart kullanıyorum da.
Evet hocam, parolaparada sanal kart oluşturduktan sonra paranızı papara hesabından parolapara hesabına atın. Sonra da ödeme yaparken parolapara sanal kart bilgilerini gireceksiniz.

Evet hocam, parolaparada sanal kart oluşturduktan sonra paranızı Papara hesabından parolapara hesabına atın. Sonra da ödeme yaparken parolapara sanal kart bilgilerini gireceksiniz.

Hocam yardımlarınız için teşekkürler. Bu mouse klavye işleriyle ilgilisiniz galiba Discord veya herhangi bir sosyal medya hesabınızı alabilir miyim? Klavye fareler hakknda konuşmak için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı