1500 TL'ye kadar IEM önerisi

Dostlar selamlar, bütçe biraz az fakat yapacak bir şey yok tercihen 1K altı olmadı 1, 5K altı bir IEM arıyorum, yardımcı olabilir misiniz? PC de kullanacağım mikrofon olsun mu emin değilim.

Zaten tek jakı, mic ve sounda çeviren aletim yok ama gelecekte alabilirim belki yine de bütçeye göre mikrofonlu yoksa bana tamam.

Ayrıca PC'de kullanacağımdan herhangi bir ses kartı da alamam. Anakart B450M K 2.

@Lancia Delta S4 @Burak Karabal hocam bakabilir misiniz?

Bunu kullanıyorum memnunum.

Dostlar selamlar, bütçe biraz az fakat yapacak bir şey yok tercihen 1K altı olmadı 1, 5K altı bir IEM arıyorum, yardımcı olabilir misiniz? PC de kullanacağım mikrofon olsun mu emin değilim.

Zaten tek jakı, Mic ve sounda çeviren aletim yok ama gelecekte alabilirim belki yine de bütçeye göre mikrofonlu yoksa bana tamam.

Ayrıca PC'de kullanacağımdan herhangi bir ses kartı da alamam. Anakart B450M K 2.

Hocam müsait olduğum bir vakit geri dönüş yapmaya çalışacağım.

Zaten tek jakı, mic ve sounda çeviren aletim yok ama gelecekte alabilirim belki yine de bütçeye göre mikrofonlu yoksa bana tamam.

Tangzu Waner 2

Bu fiyattaki bir kulaklık için ses kartına pek gerek yok ama anakartın biraz zayıf olduğundan AliExpress'ten 300TL civarında puanı yüksek bir DAC iyi bir fark yaratır, ileride daha iyi bir model alırsan da işine yarar.

Eğer en iyi ses kalitesini istersen zero:2 öneririm ama iyi bir ekolayzır yapman lazım

Malzeme kalitesi ve konforu daha iyi olsun, ses kalitesi de iyi olsun dersen truthear gate en optimalidir:

Ses kalitesi için tangzu wan er sg de iyidir ama fiyatı biraz daha pahalı olabilir.

Zaten tek jakı, Mic ve sounda çeviren aletim yok ama gelecekte alabilirim belki yine de bütçeye göre mikrofonlu yoksa bana tamam.

Hocam önceki konuda da dediğim gibi bütçenize göre. Tangzu WAN er sg bakabilirsiniz. Bunlar dışında tam fiyatlarını bilmemekle Moondrop chu 2 ve 7Hz Zero 2 olabilir. Bütçeniz nasıl el veriyorsa. Eklemem de gerekirse biraz EQ ayarı isteyebilirler. Bas ve tiz olarak bazı kulaklıklar dengesiz kalabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı