1500 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
1500

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar şu an bende Dierya DK61 miydi neydi o klavyeden var beyaz renkte ve artık bazı harfleri çift veya daha fazla şekilde basmaya başladı. 1.5 senedir falan kullanıyorum. O yüzden yeni klavye almak istiyorum bu yüzden önerilerinizi bekliyorum. İsteğim %60 klavye falan olmasın. Yani F tuşlarını tek basışta kullanabileyim bazı tuşları kullanmam için FN tuşuna basmam gerekmesin. Online oyun olarak sadece Fortnite oynuyorum membran klavyelerde 3'ten fazla tuşa aynı anda basamıyoruz sanırım bu sorun olur mu emin değilim. Son istek olarak mavi switch olmasın mekanik veya membran fark etmez.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxlMhO_4rJmBIuaLeCdnCCkd

Kanka bir 600 koy
Bunu al geç öneririm.

İfadeler: kxy

Sorunlu bir klavye. Noname rezalet bir mcu kullanıyor. Malzeme kalitesi direkt yerlerde, yazilimida ayni sekilde berbat. Asla alinmamasi gereken bir model. Manyetik alinacaksa AKKO Fun60 modellerinden birisinin alinmasi cok daha iyi.

Hocam ben F1, F2 tarzı tuşları fazlasıyla kullanan bir insanım. Diğer tuşlarada ihtiyacımın olduğu zamanlar oluyor. O yüzden %65 pek benlik değil.

Hocam klavye güzel de tuşlar neden üste yazılmamış bir sebebi var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…