1500 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
1500
Hocam ben F1, F2 tarzı tuşları fazlasıyla kullanan bir insanım. Diğer tuşlarada ihtiyacımın olduğu zamanlar oluyor. O yüzden %65 pek benlik değil.

Hocam klavye güzel de tuşlar neden üste yazılmamış bir sebebi var mıdır?

Hocam daha şık gözüküyor bir nedeni yok. Dışarıdan değişik gibi gözüküyor, bende de ilk başta öyle olmuştu. Ama alıp kullanınca daha iyi olduğunu fark ettim. Daha çok göz hizasında oluyor daha kullanışlı ve şık.

Hocam ben F1, F2 tarzı tuşları fazlasıyla kullanan bir insanım. Diğer tuşlarada ihtiyacımın olduğu zamanlar oluyor. O yüzden %65 pek benlik değil.

Hocam hem kaliteli, hem de hotswap özelliği var tuşlar bozulduğunda yerine başka switch takabiliyorsunuz.

Arkadaşlar bütçeyi 2000 TL'ye çıkarsam %60 olmayan bir klavye ne önerirsiniz? Bana hemen hemen tüm tuşlar lazım ve bunları kullanmak için ikide bir FN'ye basmak istemiyorum.
Bu arada bu klavye iyi mi? Tipi falan çok hoşuma gidiyor. Zamanında ya şu an kullandığımı ya da bunu alacaktım gidip Dierya almıştım.

Hocam hem kaliteli, hem de hotswap özelliği var tuşlar bozulduğunda yerine başka switch takabiliyorsunuz.

Bu fena durmuyor. Aynı özelliklere sahip dümdüz siyah olan bir klavye var mı? Işıklı olup olmaması önemli değil. Biliyorum çok şey istedim fakat bu sefer alacağımı en azından bir 3 sene falan kullanmak istiyorum.

Arkadaşlar bütçeyi 2000 TL'ye çıkarsam %60 olmayan bir klavye ne önerirsiniz? Bana hemen hemen tüm tuşlar lazım ve bunları kullanmak için ikide bir FN'ye basmak istemiyorum.
Bu arada bu klavye iyi mi? Tipi falan çok hoşuma gidiyor. Zamanında ya şu an kullandığımı ya da bunu alacaktım gidip Dierya almıştım.

Bu fena durmuyor. Aynı özelliklere sahip dümdüz siyah olan bir klavye var mı? Işıklı olup olmaması önemli değil. Biliyorum çok şey istedim fakat bu sefer alacağımı en azından bir 3 sene falan kullanmak istiyorum.

Bu arada Dierya klavyeyi köşeye fırlattım şu an 2020 de 70 liraya aldığım Philips klavyeyi kullanıyorum niyeyse daha güzel hissettirdi.

Son düzenleme:

Bu arada Dierya klavyeyi köşeye fırlattım şu an 2020 de 70 liraya aldığım Philips klavyeyi kullanıyorum niyeyse daha güzel hissettirdi.

Hocam seni görüyorum biliyorsundur büyük ihtimalle. İyzico veya Parolapara kullanabilir misin?

Hocam seni görüyorum biliyorsundur büyük ihtimalle. İyzico veya Parolapara kullanabilir misin?

Hocam yanlış hatırlamıyorsam İyzico hesabım vardı Parolapara'yı da bir ara gördüm ama ekstra indirim içinse kullanırım sorun yok.

Dostum herkes %60 olarak önermiş seni anlıyorum o yüzden sana benim kullandığım ürünü önermek istiyorum hem sessiz hem rahat bir klavye fiyatıda uygun

Sorunlu bir klavye. Noname rezalet bir mcu kullanıyor. Malzeme kalitesi direkt yerlerde, yazilimida ayni sekilde berbat. Asla alinmamasi gereken bir model. Manyetik alinacaksa Akko FUN60 modellerinden birisinin alinmasi cok daha iyi.

Yazılımı kötü olan bir klavye varsa bu monsgeektir. Madlions'ların yazılımı kötü değil, wootilityden çakılmış. Ürün kalitesi ise bildiğimiz gibi, replika bir üründen hallice.

Dostum herkes %60 olarak önermiş seni anlıyorum o yüzden sana benim kullandığım ürünü önermek istiyorum hem sessiz hem rahat bir klavye fiyatı da uygun.

Hocam bu güzel duruyor.

Hocam sanırım bunu alacağım. Aralarında en beğendiğim tip olarak bu oldu.

Hocam bu güzel duruyor.

Hocam sanırım bunu alacağım. Aralarında en beğendiğim tip olarak bu oldu.

Bu klavye nasıl? Blue switch ama fiyatına göre iyi duruyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı