1500 TL'ye kadar monitör tavsiyesi

https://www.amazon.com.tr/SAMSUNG-C...6aa-42e4-a6c1-06dccf74721a&pd_rd_i=B079NLDYWY

Fiyatına bakmayın, sadece bulabilirseniz bu modeli inceleyin diye atıyorum. Vatan'da vardır belki standlarda.

Görüntü kalitesi olarak muhtemelen bu modelden daha kaliteli bir 1080P çözünürlükte 144 Hz yok. VA panel olarak önerim eğer gerçekten kaliteye önem veriyorsanız bu.

https://www.amazon.com.tr/Acer-ED242QRAbidpx-Monitör-inches-Teknolojisi/dp/B0792CYMCN

Görüntü kalitesine önem verip, kaliteden fazla feda etmeden daha fiyat/performans bir 144 Hz model istiyorsanız da bu.

246E7QDAB 23.6

IPS panelli bir model olarak bunu öneririm. Siz şimdilik kavisli bir modeli deneyimleyin, IPS panel konusunu sonra konuşuruz. Gittiğiniz zaman IPS panelli modellere de bakarsınız, hoşunuza giden olursa buraya yazarsınız, konuşuruz.

Merhaba, belirttiğiniz modeller olmasa da kavisli bir kaç model görebildim Forum Bornova Teknosa'da ama seçenekler çok kısıtlıydı.

Mağazada sadece masaüstündeki arka planı ve bilgisayara yüklü bir kaç kalitesiz videoyu görerek yorum yapmak güç :) Kavisli modellerde beni rahatsız eden bir şey olmadı. Kavisi çok artı bir özellik olarak da göremedim. Belki kavisin artıları daha çok oyun oynarken kendini belli ediyordur.

Internette okuduklarım ve uzun yıllardır Samsung monitör/tv'yi çok memnun kalarak kullanmış olmam beni bütçemi biraz aşarak C24FG73'yi almaya itiyor aslında ama yarın bir de Vatan'a uğramayı düşünüyorum.
CFG73'ü vatan'da yakından gördüm ve beğendim.

Alacağım cihazı uzun yıllar, neredeyse hergün kullanacağımı hesaba katarak; ayırdığım bütçeyi biraz aşıp bu monitörü almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

@Oreki
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı