1500 TL'ye kadar mouse önerisi

babaprogamer

Picopat
Daha fazla  
Merhaba kablolu bir mouse bakacağım ve oyuncu mouse alacağım. Minecraft'ta oynadığım için drag Click işleyen bir mouse olması benim için güzel olur. Ve FPS oyunlarında da mouse flick atarken takılıyor bu sorunun olmamasını istiyorum. Bildiğiniz bir mouse varsa yazabilirsiniz

Dostum en son Aerox 3 1500 TL'ydi bir bak derim. Şu anda Aerox 3 Wireless kullanıyorum. Çok memnunum. Drag Click konusunda pek bir bilgim ve fikrim yok. Çoğu MediaMarkt üzerinde ki SteelSeries standlarında deneyebilirsin.

Snow ve onyx olmak üzere 2 renk.

Merhaba kablolu bir mouse bakacağım ve oyuncu mouse alacağım. Minecraft'ta oynadığım için drag Click işleyen bir mouse olması benim için güzel olur. Ve FPS oyunlarında da mouse flick atarken takılıyor bu sorunun olmamasını istiyorum. Bildiğiniz bir mouse varsa yazabilirsiniz
490 TL daha koyabilirseniz en mantıklısı budur.

Razer'ın bu mouseunu buldum iyi midir hem fazla bütçeli değil ve FPS oyunlarında iş yapar mı?

Eski model alınmaz. Bütçe tutuş şekli ve el boyutunu yazarsan yardımcı olurum.

Eski model alınmaz. Bütçe tutuş şekli ve el boyutunu yazarsan yardımcı olurum.

Ben hem bildiğim marka olduğu için Logitech almayı düşünüyorum G402 modeline bakıyorum iyi midir ve G502 ile farkları nelerdir? Bu arada el boyutumu bilmiyorum ama küçük olduğunu biliyorum ama küçük bir mouse aramıyorum M171 kullandığım için biliyorum çok kötü butterfly Click yapılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı