Full board istiyorsanız birkaç saat önce 999TL idi. İndirim bitmiş 1199TL olmuş. Klavye hakkında fazla bilgim yok. Başka bir konuda 1000TL bandında önerildiğini gördüğüm için yazıyorum.
CH-910D029-TR K60 Red Pro Kablolu Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Full board istiyorsanız birkaç saat önce 999TL idi. İndirim bitmiş 1199TL olmuş. Klavye hakkında fazla bilgim yok. Başka bir konuda 1000TL bandında önerildiğini gördüğüm için yazıyorum.
Hocam bu gözler Bloody önerildiğini gördü ya ben yorum yapmak istemiyorum.
2.el düşünürseniz çok daha uyguna bulabileceğiniz ve Cherry switch kullanan bir model öneresinde bulunayım;
Hocam bu gözler Bloody önerildiğini gördü ya ben yorum yapmak istemiyorum.
2.el düşünürseniz çok daha uyguna bulabileceğiniz ve Cherry Switch kullanan bir model öneresinde bulunayım;
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.706,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
CH-910D029-TR K60 Red Pro Kablolu Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!