1500 TL'ye kadar telefon önerisi

Ben diyorum ki bizzat kullandığım cihazda hiçbir anormal gelişme yokken sen hala diretiyosun ? Ayrıca elimdeki ürünü niye araştırayım bur da kendi gözümle gördüğüm şeylereme inanayım eğer ürüne sahip değilsem anca öyle araştırırım.
 
Sende sorun çıkmadı diye telefon sorunsuz mu oluyor? Note 7 modeli de bazı kişilerde patlamadı bu durumda başka bir kullanıcı da sorun olmadı diye telefonda sorun yok mu oluyor? Böyle bir şey diyemezsin. Kronik sorunlu olan bir cihazdır G3 ve G6 modeline kadarda bütün LG amiral gemilerinde bu sorunlar devam etti.
 
Peki kaç tane G3'ün haber olduğunu gördün ekranı çatlayan veya anakartı yanan kullanıcı hatası da olabilir veya senin de deyişinle bi telefon sorunlu çıktı diye tüm seri mi sorunlu ? Neyse daha fazla cevap yazmak istemiyorum arkadaş artık seçer alır. Sonuçta G3 alınca bana komisyon vermiyor Lg. :)
 
Anakart yanması, Ghost Screen sorunları kullanıcı hataları değil, fabrikasyon hatalarıdır. LG bile bu durumu kabullenirken sırf LG kullanıyorsun diye telefonunu övme, ayrıca senden daha uzun bir sürede LG telefon kullandım, ne olduklarını da iyi bilirim. Kronik sorun olan bir serinin çoğu telefonu aynı sorunu veriyor, genel olarak sorun verme ihtimali hayli yüksek. Sen şanslısın sana sorun denk gelmemiş, telefonun sorunlu olsaydı senin gibileri LG firmasını yerden yere vururdu. Babanızın malı gibi telefonları boş boş savunmayın, sorunu varsa var diyin, sırf kendi egonuzu tatmin etmek için konuşmayın.
 
Cevap vermiyim diyorum illa bak güzel kardeşim diyorum ki G3 sattırdığım zaman LG ile anlaşmadım ben tamam mı ? Yani LG'nin gizli bir ajanı değilim bundan bi pay elde etmiyorum ki telefonu övmedim bile sadece eksik yönlerini söyledim alınabileceğini söyledim ve ve LG'de babamın malı değil güvenebilirsin ve anlayasın diye yazıyorum tekrar belki tam okuyamamışsındır. Ben her satılan G3'den pay almıyorum.
 
S3 al kafan rahat olsun [emoji2] Şaka bir yana ama LG kronik sorunluyken öneren çok olmuyo. Siz memnun olabilirsiniz elbet ama bu fiyata LG alınmaz. Birçok model varken ona sıra gelmez. @BERWAR zaten öneri yapıyor. Ben de S3 kullanıyorum dört yıldır. Sizin deyiminizle ben de S3 önereyim o halde. Şu an işimi görüyor olsa da bunu al kullan diyemem. Ki çıktığı senenin en iyilerindendi. O yüzden güncel telefon almak iyidir. Sorunsuz ve daha iyi donanımlarla gelen telefonlar varken eski telefon önermek olmaz.
 
Fiyat konusunda bişey diyemem tabi ki. :) Ama herkes böyle yorum yapmıyor işte ben burda amacım sadece öneriydi yani hadi git al da demedim. Her neyse çok uzadı konu dediğim gibi herkes sizin gibi yazmıyor adam direk atarlanmıs biçimde saldırıyor adeta. :D
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı