1500 TL'ye kadar TKL Red ya da Brown Switch ayarlanabilir RGB'li kablosuz klavye önerisi

Ana mesajda bahsettim gibi kablosuz bakıyorum. Kablolu olarak G15 var masada. Fakat SIM kokpit kullanıyorum ve orada şu an Logitech K400 var. Memnun değilim bazen klavyeyi kucağıma alıp SIM kokpiti kaldırmadan CS vs giriyorum ve K400 tabii ki yeterli olmuyor. O nedenle bir kablosuz mekanik arıyorum. :D

Burada yanıma ufak bir masa alıp üzerine mouse koyup kucağıma kablosuz klavye alıp arada o şekilde CS oynadığım oluyor. :D

Eki Görüntüle 1518822

Hocam o direksiyon seti hepsi 50k var mı?

Hocam o direksiyon seti hepsi 50k var mı?
fazladır tahminen. yıllar içinde toplanmış bir sistem

Bütçenin biraz üzerine çıkıp Cooler Master CK721 sipariş ettim bakalım. Türkçe Layout buldum onu sipariş ettim.

Klavye geldi. Öncelikle kırmızı switchlerin de kesinlikle çok sessiz ve çok yumuşak bir hissiyatı olduğunu söylemeliyim. Aşağıda benim için artıları ve eksileri sıralıyorum.

+Eşimin bilgisayarında Motospeed klavye kullanıyoruz ve mavi switch o baya sesli.
+Klavyenin boyutları tam istediğim gibi kucağıma alıp rahatlıkla kullanabiliyorum.
+Aydınlanma çok güzel ve Cooler Master'ın software ile 4 profil ayarlayabiliyor. Ben FPS, akşam, gündüz ve led kapalı olacak şekilde 4 profil yaptım gayet güzel geçiş yapılabiliyor.
+2.4 GHz çok hızlı bağlanıyor ve kesinlikle bir gecikme vs yok
+Sağ üstteki çevirmeli butonu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
+3 farklı BT cihazı tanımlayabiliyorsunuz ve tek tuş ile aralarında geçiş yapabiliyorsunuz.

-Ağır :) içinde batarya olması nedeniyle ürün baya bi ağır
-2.4 GHz'de kapsama alanı biraz kısa. Bende sorun olmuyor PC dibinde kullanıyorum zaten ama biraz uzaktan TV falan bağlamak isteyenlerde sorun olabilir.
-Oyunlar ile entegre ışıklandırma yok yada ben bulamadım. (Razer'da mesela oyunlar ile entegrasyon var)

307632279_767381357879234_2371751684080985191_n.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı