Listedeki Evga şu anda şahane indirimli ve bu fiyatlara alabileceğin en iyisi olur. Hem 750W, hem 80+ Gold, hem de yarı modüler. Evga kalitesini tartışmaya zaten gerek yok.
Cooler Master'ın 650W'lık modelini kullanıyorum 4 senedir, sıkıntı yaşadığım olmadı. Ondan önce de 8 yıl kadar yine Cooler Master 600W kullanmıştım. Xigmatek yerine seçilmesi daha iyi olabilir ancak benim tavsiyem şiddetle Evga olur. Gerekirse bir gün daha bekle, 100 lira daha fazla ver ama Evga'yı al.
Cooler Master'ın 650W'lık modelini kullanıyorum 4 senedir, sıkıntı yaşadığım olmadı. Ondan önce de 8 yıl kadar yine Cooler Master 600W kullanmıştım. Xigmatek yerine seçilmesi daha iyi olabilir ancak benim tavsiyem şiddetle EVGA olur. Gerekirse bir gün daha bekle, 100 lira daha fazla ver ama EVGA'yı al.
EVGA'nın bu modeli yeni çıktı sanırsam ama şimdi sipariş versem pazartesi gelecek her halükarda vatandan Cooler Master'ı almak daha mantıklı geliyor şu an.
600W markalı bir PSU ise seni 3 gün rahatlıkla idare eder, kartın maksimum tüketimi 220W civarı. Sırf birkaç gün fazladan oynamak için ise "sabrın sonu selamettir" deyimini hatırlatmak isterim.
Thermaltake LT-600AL2NL marka modeli bu 4 yıldır rahat kullanıyorum. RAM'ler, RGB kule tipi soğutma var. O RGB anakart RGB bu kaç watt tükettiğini gösteren testleri yapınca 550 civarı çıkıyor, benim PSU'nun 12V'da verdiği maksimum 480 olması lazım.
Thermaltake LT-600AL2NL marka modeli bu 4 yıldır rahat kullanıyorum. RAM'ler, RGB kule tipi soğutma var. O RGB anakart RGB bu kaç watt tükettiğini gösteren testleri yapınca 550 civarı çıkıyor, benim PSU'nun 12V'da verdiği maksimum 480 olması lazım.