1500 TL'ye kadar Vatan Bilgisayar'dan PSU önerisi

Bütçe
1500

Egmn35

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, ben 2 tane buldum ama sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Bulduğum modeller:

Yarın elden alacağım İzmir'de olduğum için tek seçenek vatan.
Cooler Master'ın 650W'lık modelini kullanıyorum 4 senedir, sıkıntı yaşadığım olmadı. Ondan önce de 8 yıl kadar yine Cooler Master 600W kullanmıştım. Xigmatek yerine seçilmesi daha iyi olabilir ancak benim tavsiyem şiddetle Evga olur. Gerekirse bir gün daha bekle, 100 lira daha fazla ver ama Evga'yı al.

Cooler Master'ın 650W'lık modelini kullanıyorum 4 senedir, sıkıntı yaşadığım olmadı. Ondan önce de 8 yıl kadar yine Cooler Master 600W kullanmıştım. Xigmatek yerine seçilmesi daha iyi olabilir ancak benim tavsiyem şiddetle EVGA olur. Gerekirse bir gün daha bekle, 100 lira daha fazla ver ama EVGA'yı al.

EVGA'nın bu modeli yeni çıktı sanırsam ama şimdi sipariş versem pazartesi gelecek her halükarda vatandan Cooler Master'ı almak daha mantıklı geliyor şu an.

Sistem zaten var 3070 alacağım yarın şu anki PSU 600W eski ondan dolayı yarın alayım ki hafta sonu oynayayım kafasındayım şu an.

Thermaltake LT-600AL2NL marka modeli bu 4 yıldır rahat kullanıyorum. RAM'ler, RGB kule tipi soğutma var. O RGB anakart RGB bu kaç watt tükettiğini gösteren testleri yapınca 550 civarı çıkıyor, benim PSU'nun 12V'da verdiği maksimum 480 olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermaltake LT-600AL2NL marka modeli bu 4 yıldır rahat kullanıyorum. RAM'ler, RGB kule tipi soğutma var. O RGB anakart RGB bu kaç watt tükettiğini gösteren testleri yapınca 550 civarı çıkıyor, benim PSU'nun 12V'da verdiği maksimum 480 olması lazım.
Tam yüke sokmazsanız sorun olmaz. İnternetten sağlam bir ürün alınabilir.

Örneğin;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı