1500 TL'ye kadar Vatan Bilgisayar'dan PSU önerisi

Bütçe
1500
Thermaltake LT-600AL2NL marka modeli bu 4 yıldır rahat kullanıyorum. RAM'ler, RGB kule tipi soğutma var. O RGB anakart RGB bu kaç watt tükettiğini gösteren testleri yapınca 550 civarı çıkıyor, benim PSU'nun 12V'da verdiği maksimum 480 olması lazım.
Tercih sizin, benim verebileceğim en ideal tavsiye Evga olur. Bir de; 550W civarı TDP'si çıkan bir sisteme sertifikalı ve markalı olmak üzere en az 750W PSU öneririm. Sistemde anlık peak noktaları olabiliyor, hazır almışken geleceğe dönük bir tercih yapmanız en iyisi olur.

Neden sadece Vatan Bilgisayar?

Listedeki Evga şu anda şahane indirimli ve bu fiyatlara alabileceğin en iyisi olur. Hem 750W, hem 80+ Gold, hem de yarı modüler. Evga kalitesini tartışmaya zaten gerek yok.

EVGA GQ iyi bir model degil, kaldi ki zaten ureticisi EVGA degil. EVGA kalitesi degil yani, sadece markasi EVGA.

Neden illa Vatan? İyi bir market degil PSU almak icin. Baska marketler de olur mu ve butcenin esneme payi ne kadar?

EVGA gq iyi bir model degil, kaldi ki zaten ureticisi EVGA degil. EVGA kalitesi degil yani, sadece markasi EVGA.

Neden illa vatan? İyi bir market degil PSU almak icin. Baska marketler de olur mu ve butcenin esneme payi ne kadar?

1700'e kadar çıkabilirim sanırım. Elden alıp gün içi kasaya takacağım ondan hafta sonu kargo beklemek istemiyorum. Ya da İzmir içi başka teknoloji mağazası varsa oralardan da alabilirim.

1700'e kadar çıkabilirim sanırım. Elden alıp gün içi kasaya takacağım ondan hafta sonu kargo beklemek istemiyorum. Ya da İzmir içi başka teknoloji mağazası varsa oralardan da alabilirim.

İzmir ici marketleri bilmiyorum dogrusu, istersen orada olan magazalara gidip PSU modellerini soyleyebilirsin ben de yorum yaparim. Fiyatina gore alabileceginin en mantiklisi bu sekilde cikar, veya istersen direkt Vatan'dan oneri yapip gecerim ama fiyatina gore en iyi mevzusu havada kalabilir.

İzmir ici marketleri bilmiyorum dogrusu, istersen orada olan magazalara gidip PSU modellerini soyleyebilirsin ben de yorum yaparim. Fiyatina gore alabileceginin en mantiklisi bu sekilde cikar, veya istersen direkt Vatan'dan oneri yapip gecerim ama fiyatina gore en iyi mevzusu havada kalabilir.

Gigabyte AP850GM aldım 2. elden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı