1500 TL'ye kadar Wireless Gaming mouse önerisi

Bütçe
Max 1500

Pemain

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2020
Mesajlar
320
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum bu yüzden FPS oyunlarına göre(düşük gecikme vs.) Bir mouse a ihtiyacım var. Claw tarzı tutuyorum bu yüzden mouse boyutu aşırı fark etmez fakat tercihim büyük olmamasından yana. Şu anda G102 kullanıyorum. Ayrıca çok fazla üstü delikli mouse görüyorum, Glorious Model O, HyperX haste, Aerox 3, bu tarz mouse kullanan varsa üstünün delikli olmasından veya farklı durumlardan dolayı artı ve eksilerini söylerse çok memnum olurum. Son olarak şu an düşüncem Glorious Model O almaktan yana. Bu mousela alakalı düşüncelerinizi de yazarsanız güzel olur.
 
Son düzenleme:
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum bu yüzden FPS oyunlarına göre(düşük gecikme vs.) Bir mouse a ihtiyacım var. Claw tarzı tutuyorum bu yüzden mouse boyutu aşırı fark etmez fakat tercihim büyük olmamasından yana. Şu anda G102 kullanıyorum. Ayrıca çok fazla üstü delikli mouse görüyorum, Glorious Model O, HyperX haste, Aerox 3, bu tarz mouse kullanan varsa üstünün delikli olmasından veya farklı durumlardan dolayı artı ve eksilerini söylerse çok memnum olurum.

Delikli olmasını hissetmiyorum bile sadece ayda yılda bir deliklerin içinde yapışan tozları temizlemek gerekiyor.
 
Bende bu aralar wireless mouse arıyorum bütçem o aralıklarla ne kadar video izlediysem hepsinde glorious model o sarjı 2 3 gün gidiyor diyorlar bilgin olsun hocam
 
Bende bu aralar Wireless mouse arıyorum bütçem o aralıklarla ne kadar video izlediysem hepsinde Glorious Model O sarjı 2 3 gün gidiyor diyorlar bilgin olsun hocam.

Saat olarak 2-3 gün yani ortalama 60 saat gittiğini düşünebiliriz. Aralıksız kullanırsan dediğin gibi olur fakat günde 8-10 saat kullansan bile 5-6 gün gider.
 
 

Geri
Yukarı