1500 TL'ye kar-kış için bot önerisi

• Konuyu başlatan Fikop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 844
Biraz dahadan kastın ne? Ben bütçemi belirtmişim, biraz üstünde "DAHA" iyi bir muadili varsa alabilirim diyorum. En ucuz harley sanırsam 2500 TL. Konu başlığı ve içeriğini okudun mu?

Okudum, yardımcı olmak istedim sadece. Nasıl isterseniz. Bu kış alırsınız her kış kullanırsınız diye dedim. Ayrıca indirimlerle daha uyguna da gelebilirdi.

Sorarken yaş ya da cinsiyet belirtmediniz sanırsam.
Almayı planladığım bot diye attığım linkte ürünün erkek botu olduğunu belirten ibare yeterli olur diye düşündüm ama demekki değilmiş :). Erkeklere uygun 42 numara olursa çok iyi olur :).

Bu model bot aldım. Ürün gelince 1-2 hafta kullanıp deneyimlerimi yazarım. Zaten Scooter marka bot kullanan birisi olarak kendi ayağımdakinden memnundum şu zamana kadar ancak yıllar içinde markanın kalitesinden ödün verip vermediğini görmüş olucam.

Son düzenleme:
Almayı planladığım bot diye attığım linkte ürünün erkek botu olduğunu belirten ibare yeterli olur diye düşündüm ama demekki değilmiş :). Erkeklere uygun 42 numara olursa çok iyi olur :).

Bu model bot aldım. Ürün gelince 1-2 hafta kullanıp deneyimlerimi yazarım. Zaten Scooter marka bot kullanan birisi olarak kendi ayağımdakinden memnundum şu zamana kadar ancak yıllar içinde markanın kalitesinden ödün verip vermediğini görmüş olucam.
hayırlı olsun hocam, harley de iyidir ama

Technopat Haberler

Geri
Yukarı